OmdömesStälle

  Recensioner ExpressVPN

  Om ExpressVPN

  Företaget grundades och lanserades år 2009 och sedan mars 2019 kör de över 3000 servrar i 94 länder på 160 olika städer, vilket gör dem till världens största leverantörer av VPN-tjänster. Virtuellt privat nätverk eller VPN är en tunnel mellan två eller flera enheter, tunneln låter dig dirigera en del av dina enheters trafik genom ett VPN, medans resten går via internet. Det används för att skydda privat datatrafik från att manipuleras, censureras och snappas upp. ExpressVPN fungerar även som ett proxy, vilket innebär att du kan surfa anonymt på webben var du än befinner dig. Programvaran är supersäker, snabb och enkel att använda. Företaget slåss för att skydda dina digitala rättigheter och förespråkar frihet och privatliv på internet.

  Vad erbjuder ExpressVPN?

  ExpressVPN hjälper dig genom att du kan streama dina favoritprogram, besöka censurerade sidor var du än är, undvika övervakning och censur, och hitta erbjudanden och rabatter på flyg. De hjälper dig även genom att dölja din grafiska position och IP-adress, och krypterar din kommunikation. Du ska skaffa ExpressVPN ifall du känner dig orolig över ditt privatliv eller att vissa hemsidor är blockade på grund av platsen du bor på.

  Man kan ladda ner programvaran genom windows, macOS, iOS, Android, Linux och i routers. Via ExpressVPNs hemsida kan man hålla sig uppdaterad när det kommer att sändas event live, som tex. Golden Globes, Grammys och The voice, det finns även instruktioner hur man skall göra för att kunna se dem.

  Det är verkligen hur lätt som helst att använda programvaran, du behöver bara registrera dig, installera och trycka på ON. Oavsett om du använder en smartphone, laptop, dator, router eller surfplatta kan du använda ExpressVPN genom att bara installera en användarvänlig app, du kan vara uppkopplad på upp till tre enheter samtidigt. ExpressVPN sparar inte anslutnings- eller aktivitetsloggar och de delar aldrig med sig av dina uppgifter till någon. Företaget erbjuder tre olika abonnemang att välja mellan och i alla tre ingår ExpressVPN-appar, support dygnet runt och obegränsad bandbredd i hög hastighet.

  Hur hanterar ExpressVPN reklamationer?

  Undrar du över något eller om du känner att något inte känns rätt kan du komma i kontakt med företaget på några olika sett, du kan live-chatta med dem, skicka ett email eller fylla i en reklamations blankett, ExpressVPN har support tillgänglig 24 timmar om dygnet genom sin live-chatt.

  ExpressVPNs 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti gäller i exakt 30 dagar, och om du inte var 100% nöjd med säkerheten, hastigheten och bekvämligheten är det bara att kontakta dem via live-chatt eller e-post för att få pengarna genaste tillbaka betalade. Fördelarna med denna sorts garanti istället för en ”gratis testperiod” är att du får använda den fullständiga versionen av programvaran, så garantin innebär att betalningsmetoden du valt kommer fortfarande debiteras och köpet går igenom men inom 30 dagar kommer du att få pengarna tillbaka.

  Skriv en egen recension

  Dela gärna med dig, och skriv en egen recension med erfarenheter och tankar angående ExpressVPN.


  Här är de fem bästa orsakerna varför man skall använda ExpressVPN

  ExpressVPN
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ExpressVPN

  Din recension

  FAQ

  Är ExpressVPN ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ExpressVPN. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ExpressVPN?

  ExpressVPN är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till ExpressVPNs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.