OmdömesStälle

  Recensioner EVE Online

  Många fördriver sin fritid med att hålla på med gaming. Oberoende hur gammal man är så är det inte konstigt i dag om man har ett intresse att sitta flera timmar vid datorn dagligen och spela spel. Att spel är hälsosamt eftersom det är bra för hjärnan, man kan se till att hålla sig social då man träffar nya vänner och det ger möjligheten att slippa undan vardagen som man kanske egentligen inte trivs av. Eftersom gaming har blivit en så stor del av dagens värld och teknik så finns det ofantligt många företag som säljer produkter som har med gaming att göra. Det finns företag som säljer olika typer av merch eller kanske skrivbor eller stolar och företag som säljer spel. EVE Online är ett spel som kostnadsfritt kan spelas och laddas ner via hemsidan som även heter EVE Online.

  Är spelet EVE Online helt gratis eller kommer det att tillkomma gömda kostnader? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag eftersom det kan hjälpa framtida kunder.

  Information om EVE Online

  CCP är det företag som har utvecklat spelet EVE Online och CCP är även sedan 2003 utgivare av spelet. Under 2003 skapades och lanserades spelet och det är ett datorspel i MMORPG-genren. Utgivarna och utvecklarna av spelet kommer från Island men spelet kan spelas i länder runt om i världen. I maj 2009 hade spelet 300 000 betalande prenumeranter och 45 000 registrerade gratiskonton. Spelet är möjligt att spelas kostnadsfritt men då med begränsat innehåll, vill en spelare få tillgång till hela spelet ska hen betala en kostnad på 14,95€. På spelet är det 12-års gräns.

  Det som EVE Online är

  Spelet kan laddas ner både via hemsidan som heter EVE Online men även via andra återförsäljare som tex Steam. Inne på företagets hemsida är det möjligt att läsa nyheter om spelet som tex uppkommande innehåll eller uppdateringar. Det finns även på hemsidan tillgång till “EVE Store” där det är möjligt att för pengar köpa innehåll som sedan kan användas inne i spelet.

  Vem man ska kontakta om man har frågor om EVE Online

  Om spelarna har några frågor om spelet EVE Online kan de nå företaget genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade samt att det är möjligt att gå in och läsa hos olika forum. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du varit spelare av EVE Online? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Spel för hela familjen.

  EVE Online
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om EVE Online

  Din recension

  FAQ

  Är EVE Online ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om EVE Online. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder EVE Online?

  EVE Online är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till EVE Onlines webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.