EVE Online

Alla recensioner

EVE Online

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

EVE Online

Många fördriver sin fritid med att hålla på med gaming. Oberoende hur gammal man är så är det inte konstigt i dag om man har ett intresse att sitta flera timmar vid datorn dagligen och spela spel. Att spel är hälsosamt eftersom det är bra för hjärnan, man kan se till att hålla sig social då man träffar nya vänner och det ger möjligheten att slippa undan vardagen som man kanske egentligen inte trivs av. Eftersom gaming har blivit en så stor del av dagens värld och teknik så finns det ofantligt många företag som säljer produkter som har med gaming att göra. Det finns företag som säljer olika typer av merch eller kanske skrivbor eller stolar och företag som säljer spel. EVE Online är ett spel som kostnadsfritt kan spelas och laddas ner via hemsidan som även heter EVE Online. 

Är spelet EVE Online helt gratis eller kommer det att tillkomma gömda kostnader? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag eftersom det kan hjälpa framtida kunder. 

Information om EVE Online
CCP är det företag som har utvecklat spelet EVE Online och CCP är även sedan 2003 utgivare av spelet. Under 2003 skapades och lanserades spelet och det är ett datorspel i MMORPG-genren. Utgivarna och utvecklarna av spelet kommer från Island men spelet kan spelas i länder runt om i världen. I maj 2009 hade spelet 300 000 betalande prenumeranter och 45 000 registrerade gratiskonton. Spelet är möjligt att spelas kostnadsfritt men då med begränsat innehåll, vill en spelare få tillgång till hela spelet ska hen betala en kostnad på 14,95€. På spelet är det 12-års gräns. 

Det som EVE Online är
Spelet kan laddas ner både via hemsidan som heter EVE Online men även via andra återförsäljare som tex Steam. Inne på företagets hemsida är det möjligt att läsa nyheter om spelet som tex uppkommande innehåll eller uppdateringar. Det finns även på hemsidan tillgång till “EVE Store” där det är möjligt att för pengar köpa innehåll som sedan kan användas inne i spelet. 

Vem man ska kontakta om man har frågor om EVE Online 
Om spelarna har några frågor om spelet EVE Online kan de nå företaget genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade samt att det är möjligt att gå in och läsa hos olika forum. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

Har du varit spelare av EVE Online? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


Spel för hela familjen.