EssayEdge

Alla recensioner

EssayEdge

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

EssayEdge

Vissa tycker om att gå i skolan och lära sig saker medan andra vill få undan skolgången så snabbt som möjligt för att kunna börja jobba och kanske göra något roligare. Om man är en person som antingen gått i skolan eller går för tillfället i skolan så vet man att det ofta dyker upp situationer och uppgifter där man ska skriva långa sammanställningar, historier eller uppsatser. I vissa fall kan dessa uppsatser vara ganska korta och man kan genomföra den relativt snabbt och koncist men om man till exempel studerar på ett universitet så kan det vara ganska krävande och då kan det vara skönt att få hjälp av en person som inte är en lärare eller förälder. EssayEdge erbjuder en tjänst där man kan skicka in sin uppsats och sedan få den kontroll läst och få feedback på den.

Hur kan jag veta att det är en professionell person som läser igenom min uppsats? Fungerar denna tjänsten endast inom USA och på engelska, eller erbjuder de även för studeranden i andra länder? Glöm inte att läsa recensioner här inne hos oss.

Mer om EssayEdge
Tjänsten och företaget har funnits på marknaden under några års tid redan och varje år hjälper de tusentals studerande genom att läsa igenom uppsatser och vara som stöd. Företagets mål är att hjälpa till studeranden innan de ska komma in i arbetslivet. På företaget arbetar det professionella personer som själva har mycket erfarenhet i både skrivande men även andra ämnen såsom till exempel medicin eller lagar och regler. De studerande som vill ha hjälp med en uppsats har även möjligheten att själv välja vilken person som ska stå till hjälp under skrivandet. 90 % av alla företagets kunder kommer in i det topp tio universiteten som finns i USA.

Tjänsten EssayEdge
En studerande kan få hjälp inom flera olika ämnen och alla ämnen finns kategoriserade inne på tjänsten. Efter att en kund skickar in en förfrågan om hjälp kommer hen att bli kontaktad inom 48 timmar. Priserna varierar både beroende på vad kunden vill ha hjälp med, men även hur stor uppsats det handlar om. Priserna varierar mellan 70 $ och upp till 600 $ helt beroende på ordmängd och svårighet. Kunden kan skicka in sin uppsats som hen vill ha hjälp med och efter det kommer kunden att få betala för tjänsten, kunden kan betala antingen direkt med kredit- eller bankkort eller via PayPal. Inne på hemsidan finns det oftast ställda frågorna redan besvarade men om något ännu skulle förbli oklart kan kundtjänsten oss 24 timmar om dygnet antingen via telefon, e-post eller chatt.

Erfarenheter av EssayEdge
Är du eller har du varit en studerande person som tagit hjälp av denna tjänst? Om det skulle vara så att du har någon typ av erfarenhet av just detta företaget då kan väl du skriva en recension som du lämnar här inne hos oss. Recensionen kan vara kort och ärlig och kommer att hjälpa hur många som helst.


Effektiva pluggtips.