ESET

Alla recensioner

ESET

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com
One.com
0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum
Jalbum
0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost
Bluehost
0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

ESET

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon. Nuförtiden när man ska shoppa så väljer man oftast att göra det via nätet eftersom man då kan handla dygnet runt samt att det är väldigt smidigt att inte behöva gå i en fysisk butik och bära alla produkter man ska köpa. Man kan hitta allting online idag, oberoende om det handlar om nya möbler till vardagsrummet, maten som ska tillredas till den stora julmiddagen eller om man kanske ska få ett tillskott i familjen. Men man behöver inte endast shoppa online, utan man kan även göra väldigt mycket annat online. Man kan tex studera och få en utbildning online, man kan sköta sitt jobb helt digitalt samt att man även kan skaffa nya vänner online. Men på internet finns det även mycket skumma saker och personer som är ute efter att förstöra för dig, och då kan det vara bra att skaffa ett antivirussystem som ska skydda mot just dessa saker. Det finns olika företag som erbjuder just antivirusprogram, men ett av dem är ESET. 

Är produkten värd sitt pris om man väljer att handla hos ESET? Hur är det om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten eller om man skulle vilja lämna in en reklamation? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om ESET
ESET är ett företag som är grundat och lanserat under 1987 och de är verksamma genom att hjälpa människor med att skydda deras digitala världar. Själva varumärket har mer än 110 miljoner användare i världen som spider ut sig i 202 olika länder och territorier. 

Vad erbjuder ESET sina kunder?
Företaget erbjuder antivirusprogram till olika plattformar och de är: Windows, Max, Android, Linux eller till ditt företag. ESET erbjuder lite olika program och oberoende vilken man i slutändan väljer så kan man först prova på programmet gratis i 30 dagar för att se om man tycker om det eller inte. När man har själva antivirusprogrammet installerat som företaget erbjuder så kommer man ändå att kunna surfa på samma hastighet som tidigare, programmet kommer att blockera och eliminera de mest avancerade hoten samt att man inte behöver fundera på programmet, det kommer att sköta sig själv i bakgrunden. Är man redan en befintlig kund hos företaget så kommer man att kunna spara pengar och få extra rabatter då man väljer att förnya sitt program. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos ESET?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man gör det kan man alltid gå in på företagets hemsida för att där läsa igenom all information och alla villkor för att se om man då hittar svaret på sin fråga. 

Har du någon erfarenhet av ESET? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Skydda dig från virus.