OmdömesStalle

  Recensioner ESET

  Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon. Nuförtiden när man ska shoppa så väljer man oftast att göra det via nätet eftersom man då kan handla dygnet runt samt att det är väldigt smidigt att inte behöva gå i en fysisk butik och bära alla produkter man ska köpa. Man kan hitta allting online idag, oberoende om det handlar om nya möbler till vardagsrummet, maten som ska tillredas till den stora julmiddagen eller om man kanske ska få ett tillskott i familjen. Men man behöver inte endast shoppa online, utan man kan även göra väldigt mycket annat online. Man kan tex studera och få en utbildning online, man kan sköta sitt jobb helt digitalt samt att man även kan skaffa nya vänner online. Men på internet finns det även mycket skumma saker och personer som är ute efter att förstöra för dig, och då kan det vara bra att skaffa ett antivirussystem som ska skydda mot just dessa saker. Det finns olika företag som erbjuder just antivirusprogram, men ett av dem är ESET.

  Är produkten värd sitt pris om man väljer att handla hos ESET? Hur är det om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten eller om man skulle vilja lämna in en reklamation? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om ESET

  ESET är ett företag som är grundat och lanserat under 1987 och de är verksamma genom att hjälpa människor med att skydda deras digitala världar. Själva varumärket har mer än 110 miljoner användare i världen som spider ut sig i 202 olika länder och territorier.

  EASY Link - Smart Navigering TomTom-tjänster

  Vad erbjuder ESET sina kunder?

  Företaget erbjuder antivirusprogram till olika plattformar och de är: Windows, Max, Android, Linux eller till ditt företag. ESET erbjuder lite olika program och oberoende vilken man i slutändan väljer så kan man först prova på programmet gratis i 30 dagar för att se om man tycker om det eller inte. När man har själva antivirusprogrammet installerat som företaget erbjuder så kommer man ändå att kunna surfa på samma hastighet som tidigare, programmet kommer att blockera och eliminera de mest avancerade hoten samt att man inte behöver fundera på programmet, det kommer att sköta sig själv i bakgrunden. Är man redan en befintlig kund hos företaget så kommer man att kunna spara pengar och få extra rabatter då man väljer att förnya sitt program.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos ESET?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man gör det kan man alltid gå in på företagets hemsida för att där läsa igenom all information och alla villkor för att se om man då hittar svaret på sin fråga.

  Har du någon erfarenhet av ESET? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Skydda dig från virus.

  ESET
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ESET

  Din recension

  FAQ

  Är ESET ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ESET. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ESET?

  ESET är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ESET gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.