OmdömesStalle

  Recensioner Edureka

  Att lära sig nya saker tycker många om. Många drömmer om att lära sig ett nytt språk någon dag, man vill lära sig laga riktigt god mat, eller så vill man kanske bli bättre på att analysera sig själv. Vill man lära sig något nytt så kan man såklart läsa på nätet och försöka hitta olika kurser som går nära där man bor. Men nuförtiden behöver man inte ens boka en fysisk kurs utan i dag är det möjligt att helt online gå en kurs och lära sig nya saker. När det kommer till kurser online så finns det olika hemsidor och företag som erbjuder dem. Vissa hemsidor har valt att ha ett sortiment av kurser som är specifika, medans andra företag har olika typer av kurser för alla. Edureka är ett företag och en hemsida där det är möjligt att gå olika kurser online.

  Om man känner sig missnöjd över någon kurs man redan betalat för via Edureka, hur ska man göra då? Om man vill byta en kurs mot en annan och hur fungerar alla betalningar som sker via Edureka? Det är frågor där svaren kan finnas i recensioner.

  Info om Edureka

  Edureka är ett företag och en hemsida som via sin hemsida erbjuder olika kurser inom olika ämnen. Via företagets hemsida är det möjligt att finna dessa kurser, men Edureka har även lanserat en egen app till både mobil och surfplatta där det är möjligt att hitta kurserna. Edureka driver även en egen blogg där de skriver om kurser, studier och andra ämnen som både lärare och studerande kan ta del av.

  Seminarium: Ordnat införande av digitala produkter och tjänster

  Det som Edureka erbjuder sina kunder

  Inne i företagets läro-plattform finns det både en sökfunktion som gör det möjligt att söka bland alla kurser som erbjuds, samt att de olika kurserna även är kategoriserade i olika kategorier. Är man själv lärare eller någon annan typ av kursledare så kan man även kontakta Edureka för att få möjligheten att själv lära ut sina färdigheter via dem. De olika kurserna kostar olika men innan personen som är intresserad att studera påbörjar en kurs så kan hen se hur mycket hela kursen kommer att kosta, och även vilka fördelar hen kommer att ha senare i livet med de färdigheter hen lärt sig av kursen. Det är tex vilka jobb man kan söka till och även vad den förväntade lönen kommer bli.

  Hur kundtjänsten hos Edureka kan nås

  Inne på företagets hemsida finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle det vara så att kunden inte hittar svaret på sin fråga eller om hen av någon annan orsak vill kontakta Skillshare så är det möjligt genom att skicka e-post till dem. Skulle kunden av någon anledning vilja lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta företaget.

  Har du gått någon kurs via Edureka? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om deras urval av kurser, hur själva betalningen fungerade och även andra tankar och åsikter du kanske vill lägga till.


  Olika pluggtips.

  Edureka
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Edureka

  Din recension

  FAQ

  Är Edureka ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Edureka. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Edureka?

  Edureka är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Edureka gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.