Dynamic Code

Alla recensioner

Dynamic Code

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Dynamic Code

Har jag brist på någon vitamin eller mineral? Mår min mage egentligen bra eller tar jag inte hand om den? Har jag möjligtvis någon könssjukdom eller ska jag strunta i det? Det är frågor man kanske ofta ställer sig själv i vardagen. Och vad ska man göra i dessa situationer, ska man låta det vara eller ska man bita i det sura äpplet och verkligen testa sig? Man kan göra som man vill, men det är många som tror i dag att de måste boka tid på något sjukhus och åka in för att ta några tester. Men så är det inte i dagsläget. I dag har man som privatperson möjligheten att beställa hem olika hemmatester online och sedan testa sig själv hemma i lugn och ro och få svar om några dagar från specialister. I världen, Norden och Sverige finns det olika företag och hemsidor som erbjuder dessa typer av hemmatester, men Dynamic Code är ett av dessa. 

Frakten, hur fungerar den om jag köper ett test från Dynamic Code? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Mer om Dynamic Code
Företagets historia börjar under 90-talet då det börjades forska mer om olika DNA tester i syfte av hälsa och inte endast då det kom till brottslighet. Dock lanserades och grundades själva företaget och hemsidan Dynamic Code under 2011 i Linköping i Sverige. Dynamic Code är sedan företagets start verksamma på marknaden som erbjuder sina kunder hälso- och diagnostest baserat på DNA-teknik. 

Vad erbjuder Dynamic Code sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan kunderna se olika kategorier som tex: könssjukdomar, familj och släktskap, mage och tarm, infektioner och så vidare. Vid varje kategori finns det även flera underkategorier. Tjänster fungerar så att kunden går in på hemsidan och väljer och betalar för valfritt test. Efter det får kunden hem testet som hen sedan tar enligt de instruktioner som medföljer. Kunden ska efter det skicka tillbaka testet till ett labb som sedan analyserar det och kunden får sitt svar inne på företagets hemsida. Skulle det vara så att kunden är i behov av ett digitalt vårdbesök så ordnas det. Från och med att kunden har skickat sitt test till labbet så tar analysen cirka 3 arbetsdagar innan svaret kommer. 

Hur kan kunderna kontakta Dynamic Code?
Kundtjänsten hos Dynamic Code kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Dynamic Code? Om du har det ska du inte glömma att skriva en recension och berätta om kvaliteten på produkterna, leveranstiderna samt kundtjänsten om du kontaktade dem.


Hur tjänsten Dynamic Code fungerar.