Dorunner

Alla recensioner

Dorunner

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Värmepumpshopen

Värmepumpshopen

0 recensioner

Värme är en sak som behövs i hus, men även kylning. Om man har problem med både hetta och kyla i huset så kan det v...

Logo Rover

Rover

0 recensioner

Om man har eller har haft en hund så vet man att kärleken för den är helt obeskrivlig, huden är ju liksom en familjemedle...

Logo HittaMäklare

HittaMäklare

0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Logo HemGaranti24

HemGaranti24

0 recensioner

Bor man eller har bott i ett egnahemshus så vet man att det är otroligt mycket jobb, inte bara inne i huset utan även på g&ar...

Dorunner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, en helt ny garderob med en massa nya plagg för att säsongen har ändrat, eller nya vitvaror eftersom man kanske ska flytta. Men det handlar inte alltid heller om saker och produkter, och därför kan man i dagsläget även köpa tjänster online. Man kan skaffa städhjälp online, hantverkare om man behöver det, samt alla elinstallationer och renoveringar som man kan tänka sig kan man få hjälp med tack vare dagens internet. Vill man boka en tjänst online så kan man ringa runt i staden man bor och se vem som kommer att kunna hjälpa dig, men det finns även företag och hemsidor som fungerar som en sökmotor för tjänster. Dorunner är en hemsida som är verksam i bland annat Sverige och via dem kan man boka olika tjänster samt till exempel målning, elinstallationer, städning samt annan renovering och om byggnad 

Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid. man kan få svar på många olika frågor som har med olika saker och göra som till exempel reklamationer, kundtjänsten, kvaliteten på produkterna och så vidare. 

Mer information om Dorunner
Företaget har funnits på den svenska marknaden sedan sommaren 2007 och samtidigt som grundandet av Dorunner skedde, så startades även ett annat företag med namnet hyrahyra som ännu i dag fungerar som en marknadsplats för uthyrning i Sverige. Dorunner fungerar som en förmedlingstjänst där privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar kan boka tjänster. Dorunner när är inte endast verksamma i Sverige utan under 2012 lanserades det på den danska marknaden, och sedan under 2013 på den norska marknaden. 

Vad erbjuder Dorunner
Inne på företagetshemsida finns det olika kategorier med olika tjänster som kunder kan anlita. Tjänsten fungerar genom några olika steg och det första steget är att kunden kommer att få beskriva uppdraget som han eller hon vill ha gjort. Det andra steget är att flera olika hantverkare på Dorunner kommer att kontakta kunden och efter det kommer kunden att kunna välja mellan olika erbjudanden som hen tycker passar bäst. Olika priser, kundomdömen och företagsprofil kommer kunderna att kunna jämföra mellan de olika leverantörerna. 

Driver någon ett företag i Sverige kan hen ansluta sitt företag till Dorunner för att sedan utföra tjänster via dem. 

Hur kan kundtjänsten nås hos Dorunner
Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Dorunner? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.  


En video från företaget Dorunner.