Doktor

Alla recensioner

Doktor

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Doktor

Välkommen till den smarta vårdcentral där du kommer att få svar inom några minuter. Doktor.se är den populära vårdappen som är öppen dygnet runt på vardagar där du kan få hjälp var du än befinner dig. Oberoende om du sitter på bussen, på jobbet eller utomlands kan du få hjälp om du funderar över något via röstsamtal, videosamtal eller chatt.

Om Doktor
Doktor.se är en av Sveriges största aktörer inom digital vård, som inte äger någon fysisk vårdcentral. Företagets grundades under 2016 och de har ett landstingsavtal vilket betyder att du kan få både rådgivning och kostnadsfri vård av dem. Företagets ambition är att effektivisera och skapa bättre tillgängligheter till svensk vård. De har gjort allt detta digitalt för att alla ska kunna spara både pengar och utrymme. Doktor har verksamhet i Uppsala, Stockholm och Sörmland och alla de flesta ärenden sköts av sjuksköterskor. Doktor har ungefär 200 medarbetare och alla de brinner för att skapa ett bättre vårdsystem

Vilken tjänst erbjuder Doktor
Via Doktor.se finns det allt från sjukgymnaster och psykologer till specialister och sjuksköterskor. Doktor erbjuder både personlig och högkvalitativ vård helt på dina villkor och du kommer alltid att känna att du är i trygga händer. Alla läkare som samarbetar med Doktor har svensk läkarlegitimation, breda kompetenser och lång erfarenhet. Både företagets app och hemsida är enkelt att navigera på och tydlig att använda, du ska börja med att fylla i vad du skulle behöva hjälp med och efter det kommer du att få mer information om hur de kommer att hjälpa dig. Efter det kommer en sjuksköterska att boka en tid till en läkare åt dig och oftast kommer du att få en läkartid inom två timmar till 12 timmar. Patientavgiften för att använda Doktor.se är 0 kronor och de kan även sjukskriva den i högst två veckor. Man måste ha fyllt 18 år för att kunna använda sig av Doktor.se och om man är under 18 måste en målsman logga in med sina uppgifter. På hemsidan kan du läsa igenom vad andra kunder har tyckt om detta företag och det genomsnittliga betyget är 4.7 av 5, vilket är otroligt bra. 

Reklamationer, synpunkter och tips till Doktor
Om du undrar över något eller har några frågor kan du börja med att gå in på hemsidan för att läsa de oftast ställda frågorna men om du inte hittar svar på din fråga där kan du kontakta dem via ett kontaktformulär som finns på hemsidan, men du kan även skicka e-post till dem eller ringa dem. Kundtjänsten är öppen under helgfria vardagar och de försöker alltid att göra sitt bästa för att du ska få svar så snabbt som möjligt, deras mål är alltid att svara inom 48 timmar på alla frågor. Om du vill lämna in en reklamation behöver du bara kontakta företaget så kommer de att hjälpa dig reda ut problemet. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit hjälp av dem eller annars har några erfarenheter eller tankar om dem.