DoFasting

Alla recensioner

DoFasting

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

DoFasting

Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt. Förutom träning så är ju även kosten något som är väldigt viktigt, och man vill hålla sin kropp så ren som möjligt både på in- och utsidan. Att fasta kan hjälpa till med det, det finns en hemsida vid namnet DoFasting som kan vara till hjälp. 

Hur fungerar själva tjänsten som DoFasting erbjuder sina kunder? Hur mycket kostar tjänsten i månaden och har jag möjligheten att avbryta tjänsten när jag som helst känner för det? De svaren kan man hitta i recensioner. 

Information om DoFasting
Företaget DoFasting har lanserat en app som går under samma namn som gör det möjligt att hjälpa till för personer som vill prova på att fasta. Appen kan användas både av kvinnor och män och den finns att ladda ned både på AppStore och Google Play. Inne på hemsidan DoFasting finns det även en blogg där företaget skriver om tips och idéer om tex viktnedgång och även andra hälsorelaterade ämnen. 

Det som DoFasting erbjuder
Inne i appen är det möjligt att skapa sig ett konto där användaren ska fylla i vad hen väger och även vad målvikten skulle vara. Det går att kolla statistik på sin egen hälsa och sina viktmål samt att det är möjligt i appen att lägga till allting man äter. Då någon användare ska börja med att använda sig av appen så ska hen först svara på frågor om sig själv som tar ungefär 60 sekunder. 

I appen finns det även tips och idéer på hur man ska tänka, samt motivation och även träningspass

Hur kunderna kan nå DoFasting
Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten eller tjänsten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.
 
Har du använt tjänsten DoFasting? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden.


Varför det är viktigt att röra på sig.