OmdömesStalle

  Recensioner DoFasting

  Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt. Förutom träning så är ju även kosten något som är väldigt viktigt, och man vill hålla sin kropp så ren som möjligt både på in- och utsidan. Att fasta kan hjälpa till med det, det finns en hemsida vid namnet DoFasting som kan vara till hjälp.

  Hur fungerar själva tjänsten som DoFasting erbjuder sina kunder? Hur mycket kostar tjänsten i månaden och har jag möjligheten att avbryta tjänsten när jag som helst känner för det? De svaren kan man hitta i recensioner.

  Information om DoFasting

  Företaget DoFasting har lanserat en app som går under samma namn som gör det möjligt att hjälpa till för personer som vill prova på att fasta. Appen kan användas både av kvinnor och män och den finns att ladda ned både på AppStore och Google Play. Inne på hemsidan DoFasting finns det även en blogg där företaget skriver om tips och idéer om tex viktnedgång och även andra hälsorelaterade ämnen.

  Kompetenscentrum sexuella tjänster (KST)

  Det som DoFasting erbjuder

  Inne i appen är det möjligt att skapa sig ett konto där användaren ska fylla i vad hen väger och även vad målvikten skulle vara. Det går att kolla statistik på sin egen hälsa och sina viktmål samt att det är möjligt i appen att lägga till allting man äter. Då någon användare ska börja med att använda sig av appen så ska hen först svara på frågor om sig själv som tar ungefär 60 sekunder.

  I appen finns det även tips och idéer på hur man ska tänka, samt motivation och även träningspass.

  Hur kunderna kan nå DoFasting

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten eller tjänsten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.

  Har du använt tjänsten DoFasting? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden.


  Varför det är viktigt att röra på sig.

  DoFasting
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om DoFasting

  Din recension

  FAQ

  Är DoFasting ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om DoFasting. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder DoFasting?

  DoFasting är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DoFasting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.