Curve

Alla recensioner

Curve

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Curve

Att handla online slog verkligen igenom för några årtionden sedan och fenomenet kommer inte att försvinna inom snar framtid ännu. Många fördrar att handla online eftersom dom kan göra det vilken tid på dygnet de vill, dom behöver inte träffa andra människor samt att utbudet online alltid är så pass mycket större. Förr var det kanske så att man blev erbjuden bättre priser online, och visst kan det vara så ännu idag men ganska ofta är priserna samma både online och i butik. Curve är ett företag som har tagit fram en tjänst som gör det möjligt att förtjäna in bonusar då man gör inköp online. 

Erbjuder Curve sin tjänst i Sverige eller inte? Kostar det något att ha tjänsten och kommer dessa bonusar att betala ut sig i riktigt pengar eller i presentkort som jag kommer kunna använda? Läs vad andra personer har att säga om företaget i recensioner här på OmdömesStälle. 

Om Curve
Curve är en tjänst och ett företag som har tagit fram ett speciellt ”bankkort” som kopplas till kundens bank- eller kreditkort vilket betyder att kunden endast behöver bära med sig ett enda kort samt att varje gång det görs ett inköp med ett Curve kort kommer kunden att spara in en bonus. Curve har funnits några år på marknaden och för tillfället har de kontor i flera delar av världen som till exempel i London och New York. Det finns sedan en tillhörande app till bankkortet som kan laddas ner antingen via App Store eller Google Play där kunderna kommer kunna hålla koll på alla inköp som gjorts, men även vilka bonusar som finns tillgängliga. 

Det som erbjuds hos Curve
Om en person vill skaffa ett Curve kort ska hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan fylla i sitt telefonnummer och därmed kommer hen att få tillgång till att ladda ner Curve appen. I appen har kunden sedan möjligheten att fylla i alla sina bank- och kreditkort som hen vill ha koppla till Curve och efter det kommer kunden att få hem sitt nya Curve kort på posten inom några dagar. Om kunden har en smarttelefon där man kan lägga till virtuella kort är även det möjligt med bannkort från Curve. Efter att en kund börja använda tjänsten kommer en sedan att få 1% ”pengarna tillbaka”, vilket betyder att en kund gör ett inköp och 1% utav hela den summan kommer automatiskt att gå tillbaka in på kontot. Företaget har svarat på ofta ställda frågor inne på sin hemsida men de har även en kundtjänst som kan nås via mejl. 

Åsikter om Curve
Har du beställt ett kort hos Curve som du brukar använda varje gång du gör ett inköp? Om du har det, kan inte du då skriva en recension som du lämnar här inne hos oss? Du kan i din recension berätta dina erfarenheter med dina egna ord och berätta varför du tycker som du gör. 


Hur man handlar säkert online.