OmdömesStälle

  Recensioner Canva

  Att skapa olika typer av saker har många människor där ute ett stort intresse av. Oberoende om det handlar om att skapa musik, om man vill skapa bild eller video eller om man vill kanske skapa sina egna kläder. När det kommer till att skapa olika saker så kan det ofta vara så att man kanske känner att kreativiteten inte räcker till, eller så har man massa olika idéer men man vet helt enkelt inte hur man ska verkställa dem. Canva är ett företag där ute som hjälper till om man kanske känner att man vill designa något själv men att man inte har idéerna som behövs.

  Hur fungerar tjänsten som Canva erbjuder, och vad ska man tänka på innan man väljer att genomföra sin beställning? Hur ska man göra om man har satt en massa tid på att skapa något och sedan känner man sig inte alls nöjd, har man då möjligheten att få sina pengar tillbaka? Hitta svaren på det och många andra frågor genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om företaget Canva

  Canva är en plattform för grafisk design som under 2012 grundades och sedan lanserades på marknaden. Canva används för att skapa olika saker som tex olika grejer som kommer användas på sociala medier, olika typer av presentationer eller posters/dokument. Själva hemsidan och tjänster kan användas på 100 olika språk, och i Februari under 2021 var det 1 500 personer som arbetade på företaget. Canva har tre stycken grundare och huvudkontoret ligger i Sydney i Australien.

  Det som Canva rbjuder sina kunder

  Canva’s onlinetjänst kan både användas kostnadsfritt för ett mindre antal funktioner. Men de fungerar även som en prenumerationstjänster, där kunder kan betala en fast kostnad i månaden. Inne hos Canva finns det tillgång till 420 000 gratis mallas, 3 000 olika typsnitt som går att växla mellan samt 75 miljoner olika bilder, videor och ljudfiler som kan användas. När det kommer till de olika prenumeration alternativen så kan kunderna välja mellan att antingen betala 109,99 euro i året eller sedan 11.99 euro i månaden. Oberoende vilket alternativ kunderna väljer, så har helt nya kunder möjligheten att under 30 dagar prova på premium versionen kostnadsfritt. Att vara flera på ett och samma konto är även möjligt, inte för helt samma pris men förmånligare än om alla skulle ha en enskild prenumeration.

  Hur kunderna kan kontakta Canva

  Skulle det vara så att en person undrar över någotså kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, har kunden då redan en ordernummer så kan det vara bra att även lägga till den eftersom det kan snabba på själva ärendet.

  Har du använt dig av tjänsten som Canva erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kom du kommer att ty dig till dem igen och om du skulle säga att deras design verktyg är bra och enkla att använda.


  Hur man tar fram en grafisk profil.

  Canva
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Canva

  Din recension

  FAQ

  Är Canva ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Canva. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Canva?

  Canva är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster, Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Canvas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.