Canva

Alla recensioner

Canva

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Canva

Att skapa olika typer av saker har många människor där ute ett stort intresse av. Oberoende om det handlar om att skapa musik, om man vill skapa bild eller video eller om man vill kanske skapa sina egna kläder. När det kommer till att skapa olika saker så kan det ofta vara så att man kanske känner att kreativiteten inte räcker till, eller så har man massa olika idéer men man vet helt enkelt inte hur man ska verkställa dem. Canva är ett företag där ute som hjälper till om man kanske känner att man vill designa något själv men att man inte har idéerna som behövs. 

Hur fungerar tjänsten som Canva erbjuder, och vad ska man tänka på innan man väljer att genomföra sin beställning? Hur ska man göra om man har satt en massa tid på att skapa något och sedan känner man sig inte alls nöjd, har man då möjligheten att få sina pengar tillbaka? Hitta svaren på det och många andra frågor genom att läsa andra personers recensioner

Mer om företaget Canva 
Canva är en plattform för grafisk design som under 2012 grundades och sedan lanserades på marknaden. Canva används för att skapa olika saker som tex olika grejer som kommer användas på sociala medier, olika typer av presentationer eller posters/dokument. Själva hemsidan och tjänster kan användas på 100 olika språk, och i Februari under 2021 var det 1 500 personer som arbetade på företaget. Canva har tre stycken grundare och huvudkontoret ligger i Sydney i Australien. 

Det som Canva rbjuder sina kunder
Canva’s onlinetjänst kan både användas kostnadsfritt för ett mindre antal funktioner. Men de fungerar även som en prenumerationstjänster, där kunder kan betala en fast kostnad i månaden. Inne hos Canva finns det tillgång till 420 000 gratis mallas, 3 000 olika typsnitt som går att växla mellan samt 75 miljoner olika bilder, videor och ljudfiler som kan användas. När det kommer till de olika prenumeration alternativen så kan kunderna välja mellan att antingen betala 109,99 euro i året eller sedan 11.99 euro i månaden. Oberoende vilket alternativ kunderna väljer, så har helt nya kunder möjligheten att under 30 dagar prova på premium versionen kostnadsfritt. Att vara flera på ett och samma konto är även möjligt, inte för helt samma pris men förmånligare än om alla skulle ha en enskild prenumeration. 

Hur kunderna kan kontakta Canva
Skulle det vara så att en person undrar över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, har kunden då redan en ordernummer så kan det vara bra att även lägga till den eftersom det kan snabba på själva ärendet. 
 
Har du använt dig av tjänsten som Canva erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kom du kommer att ty dig till dem igen och om du skulle säga att deras design verktyg är bra och enkla att använda. 


Hur man tar fram en grafisk profil.