Cameo

Alla recensioner

Cameo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Cameo

Många har en eller flera personer som de ser upp till. Kanske inte nödvändigtvis en förälder eller en familjemedlem, utan kanske en medlem i ett band, en viss skådespelare eller en känd idrottare. Man drömmer kanske dagligen om att få träffa eller till och med se denna personen eftersom det är den högsta drömmen man har. Kända personer har ofta väldigt många fans vilket kan göra det svårt att träffa var och en personligen, det ät därför Came valde att lansera sin tjänst. Hos Cameo är det möjligt att betala och få en videohälsning skickad till sig av en känd person. 

Är det verkligen värt pengarna att köpa en hälsning, och hur kan jag vara säker på att den faktiskt är personlig och inte bara en kopia som alla får? Är det bra att kända personer säljer en kort snutt för relativt dyra pengar och finns det något möjlighet att få pengarna tillbak eller inte? Läs recensioner om bland annat Cameo här på OmdömesStälle. 

Mer om Cameo
Cameo är en tjänst och ett företag som funnits på marknaden sedan 2017. De valde att starta sin verksamhet så att deras kunder endast för några få minuter eller sekunder ska få ta del av sina favorit personer där ute. Cameo har valt att samla kända personer inom olika kategorier som till exempel: skådespelare, artister, komiker, atleter och så vidare. Cameo finns även som en nedladdningsbar app där hälsningar kan tas emot men även möjligheten att ha facetime samtal med personer och få info om kampanjer och erbjudanden. Appen kan laddas ner både på Apple Store och Google Play. 

Vad erbjuder Cameo?
De kända personerna är som sagt indelade i kategorier inne på sajten men det är även möjligt att använda sökfunktionen för att söka efter en viss person. Priserna på de olika hälsningarna varierar beroende på hur känd personen är och vad hen medverkat i. När en kund gör en beställning kommer kändisen att ha 7 dagar på sig att skicka den personliga hälsningen till kunden, det finns även möjligheten att betala extra för att få hälsningen levererad inom 24 timmar. 

Är det så att man själv är en känd person kan man höra av sig till Cameo och berätta att man skulle vilja börja sälja hälsningar. Då har personen i fråga möjligheten att se sina månatliga intäkter. För varje inspelad hälsningar tar Cameo en fast procent på 25% vilket betyder att kändisen från 75% av intäkterna. Cameo har svarat på ofta ställda frågor inne på sajten men de har även en kundtjänst som kan nås via chatt eller e-post. 

Erfarenheter av Cameo
Har du beställt eller kanske fått en hälsning av en känd person via Cameo? Kan du isåfall skriva en recension där du berättar om du tycker att det var värt pengarna, hur lång hälsningen var och vad du fick levererat vad du hade räknat med för summan du betalar. Hos oss här på OmdömesStälle kan du helt gratis skriva recensioner. 


Det finns även möjligheten att få videohälsningar av kända svenska personer.