Busuu

Alla recensioner

Busuu

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Busuu

Språk är en extremt viktig del av vårt liv. Det är vad 99% av oss människor på gjorden använder för att kommunicera med varandra. Det är också en stor del av våra kulturer och påvisar även mycket historia samt evolution. Tänk hur världen hade sett ut med endast ett språk - eller inga alls!

Du har ett modersmål. Men att kunna ett andra, eller till och med tredje, språk är väldigt användbart. Detta speciellt i vår globala värld, där vi reser mycket och tar in utländsk media dagligen. Engelska är världens internationella språk. Dock talar bara 1.5 miljarder människor engelska. Att kunna mer än engelska är därmed en stor bonus. Efter engelska är dessa språk de mest talade i världen: mandarin, hindi, spanska, franska, arabiska, bengaliska, ryska portugisiska och indonesiska. Jämfört med dessa språk, är svenska till exempel ett väldigt litet språk.

Känner du dig sugen på att lära dig ett nytt språk hemifrån, utan att gå tillbaka till skolan eller en kurs? Busuu är en plattform som kan vara intressant för dig. Läs igenom några recension och se vad andra användare tycker.

Om Busuu
Busuu är en utbildningsplattform, specifikt för språkinlärning, och grundades av Adrian Hilti och Bernhard Niesner i 2008. Plattformen drivs av en AI-teknologi och gör det möjligt för studenter att kommunicera med modersmålstalare globalt. Busuu erbjuder för närvarande 12 språkkurser i engelska, spanska, franska, tyska, portugisiska, italienska, polska, turkiska, arabiska, kinesiska, japanska och ryska. Alla kurser är tillgängliga på 15 gränssnittsspråk. Lektionerna består av att studera grammatik och ordförråd. Efter varje lektion finns det modersmålstalare som kan hjälpa studerna att öva sitt valda språk.

Produkter och tjänster från Busuu
Busuu erbjuder som sagt 12 olika språkkurser. Dessa kurser täcker de fyra primära språkkunskaperna - läsa, skriva, lyssna, tala - från nybörjare till medelnivå och avancerad nivå. Busuu använder CEFR som står för Common European Framwork of Reference. Detta är ett sätt att mäta hur goda ens språkkunskaper är. Nivåerna går från A1 (nybörjare, A2 (baskunskaper), B1 (mediumkonskaper) och B2 (övre mediumkunskaper). Kurserna är alltså baserade på den här modellen och varje kursdel och lektion är uppdelade i olika ämnen såsom personliga pronomen, professionellt ordförråd och så vidare.

För att ta del av Busuus tjänst och plattform, måste du skaffa ett medlemskap. Du har några planer att välja på basic till premium. Du kan också välja Busuu för organisationer vilket är designat för större företag och för professionella behov. Ta sedan lektionerna via din dator eller din smartphone.

Kom i kontakt med Busuu
Är du nyfiken på hur Busuu fungerar? Vill du få svar på frågor innan du signar upp? Är du missnöjd med tjänsten eller har andra funderingar som du vill dubbelkolla med Busuu? Då kan du kontakta Busuus kundtjänst via kontaktformuläret på hemsidan. Skicka in ditt meddelande så återkommer teamet så snart som möjligt.

Skriv ett omdöme om Busuu
Du som har använt Busuu förut - vad säger din erfarenhet? Tycker du att det är värt det? Känner du att du kan rekommendera deras tjänster? Har du faktiskt lärt dig ett helt nytt språk eller förbättrat ett befintligt språk? Vad hade du ändrat om du kunde? Dela gärna dina tankar om Busuu genom att skriva en ärlig recension. Din erfarenhet och ditt feedback gör det möjligt för människor där ute att fatta ett sunt beslut angående Busuu.