Blocket Jobb

Alla recensioner

Blocket Jobb

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Mobrog

Mobrog

0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Be Informed

Be Informed

0 recensioner

Om man kanske äger ett företag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon p...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Blocket Jobb

Är du arbetssökande? Söker du ny kollegor? Vill nå ett högre steg i din karriär? På Blocket Jobb hittar du alla möjliga jobb inom alla möjliga branscher. Med tusentals jobb som du enkelt ansöker till kan du fånga just ditt drömjobb. Som arbetsgivare når du enkelt arbetssökande över hela landet, både passiva och aktiva sökande. Blocket har hundratusentals unika besökare varje vecka. Blocket Jobb är den perfekta plattformen för att söka och annonsera ut jobb.

Information om Blocket Jobb
Blocket grundades redan 1996 i Fjälkinge av Henrik Nordström som en prylmarknad för Skåne. Några år senare expanderade Blocket över hela Sverige som en köp och sälj plattform för begagnade prylar mellan privatpersoner. Blocket växer varje dag då folk inser hur ekonomiskt smart och miljö smart det är att köpa begagnat. Idag används blocket som en plattform för all möjlig försäljning så som bilar, hus, prylar men även används plattformen för att annonsera ut jobb. Själva Blocket Jobb delen uppstod i augusti 2011 och har sedan dess blivit en av Sveriges största jobb annonserings sajt. Blocket Jobb har ca 10 000 jobbannonser över hela Sverige och har ungefär 180 000 unika besökare varje vecka. I deras senaste tv reklamer har tv profilen Anders Bagge dykt upp.

Vad har Blocket Jobb att erbjuda
För den arbetssökande finns ett stort urval av jobb inom alla branscher över hela Sverige. Du söker enkelt om var du vill jobba samt inom vilket yrke eller bransch. Då får du upp en lång lista på de jobb som passar dina sökkriterier. Du söker jobben du tycker verka passa dig genom att klicka på ansök knappen. Det finns även en sida som ger tips och tricks till arbetssökande och arbetsgivare med artiklar som till exempel hur du får ditt första jobb, hur du löneförhandlar med chefen och tips om hur du kan göra ditt CV mer attraktivt. Som rekryterare kan du enkelt få exponering över hela Sverige för din position som behövs fyllas. Att annonsera ett jobb kostar från 3 500 kr till 14 900 kr. Priset beror på vilket paket av annonserings ställen du vill ha. Till exempel ger det billigaste alternativet ger bara en annons på Blocket Jobb medan de dyrare alternativen ger utöver Blocket Jobb, annonser på sidor som Aftonbladet och Omni.

Tips, synpunkter och hur du kommer i kontakt med Blocket Jobb
Blocket Jobb nås enkelt via webben genom ett formulär där du fyller i ditt namn, dina kontakt uppgifter och din fråga eller synpunkt. Tveka inte att kontakta dem, du får svar på allt, stor som liten fråga. Dem kan även nås via deras Facebook sida där du kan chatta och göra inlägg om dina frågor och synpunkter. Men kom ihåg att alltid kolla deras vanliga frågor sida först, det finns svar på de mesta frågor där och du slipper vänta på svar. På deras Facebook sida hittar du även information från blocket och jobb annonser hos Blocket.

Glöm inte att skriva en recension av dina erfarenheter med Blocket Jobb.