BigCommerce

Alla recensioner

BigCommerce

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

BigCommerce

Att ha ett eget företag eller butik drömmer många om. Man vill känna att man själv kan bestämma sina arbetstider, man vill skapa produkter som man sedan kan sälja vidare eller så har man någon typ av idé till företag som man vill lansera och grunda själv. När det kommer till att skapa just hemsidor oberoende om det är formatet av en blogg eller en nätbutik så tror många att det är väldigt svårt och att de först måste lägga flera år på att lära sig programmering innan de kan skapa egna hemsidor. Men så är det inte i dag längre, i dag finns det tjänster som kan skapa hemsidor åt en utgående från det man är ute efter. Det finns även hemsidor som gör det möjligt att bygga upp hela egna hemsidor, BigCommerce är ett av dessa företag som erbjuder det.  

Hur fungerar tjänsten som BigCommerce erbjuder, och vad ska man tänka på när det gäller att skapa sin egen hemsida? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Information om företaget BigCommerce
Under 2009 grundades och lanserades företaget BigCommerce och idag arbetar det cirka 600 personer där. BigCommerce är verksamma i 120 olika länder och de har sedan dess varit med då det sålts produkter och tjänster för upp till 25 miljarder USD. Företaget har huvudkontor i olika länder runt om i världen som tex i London, Australien och USA. 

Det som BigCommerce erbjuder sina kunder
Inne via företagets hemsida är det möjligt att se och läsa en introduktion på hur själva företaget BigCommerce arbetar och även hur det är möjligt att använda själva tjänsten. Själva tjänster kostar en summa att använda men är det så att kunden i fråga är osäker om hen kommer gilla tjänsten eller ej så är det möjligt att första prova på en demo version. För att göra det krävs det förs att man fyller i ett kontaktformulär för att sedan komma i kontakt med BigCommerce. Företaget driver även en blogg där det skriver olika tips och idéer om tex företagande. 

Hur kundtjänsten hos BigCommerce kan kontaktas
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt dig av tjänsten som BigCommerce erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det kan hjälpa företaget och framtida kunder.


Tips om man vill starta eget företag.