OmdömesStalle

  Recensioner BigCommerce

  Att ha ett eget företag eller butik drömmer många om. Man vill känna att man själv kan bestämma sina arbetstider, man vill skapa produkter som man sedan kan sälja vidare eller så har man någon typ av idé till företag som man vill lansera och grunda själv. När det kommer till att skapa just hemsidor oberoende om det är formatet av en blogg eller en nätbutik så tror många att det är väldigt svårt och att de först måste lägga flera år på att lära sig programmering innan de kan skapa egna hemsidor. Men så är det inte i dag längre, i dag finns det tjänster som kan skapa hemsidor åt en utgående från det man är ute efter. Det finns även hemsidor som gör det möjligt att bygga upp hela egna hemsidor, BigCommerce är ett av dessa företag som erbjuder det.

  Hur fungerar tjänsten som BigCommerce erbjuder, och vad ska man tänka på när det gäller att skapa sin egen hemsida? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Information om företaget BigCommerce

  Under 2009 grundades och lanserades företaget BigCommerce och idag arbetar det cirka 600 personer där. BigCommerce är verksamma i 120 olika länder och de har sedan dess varit med då det sålts produkter och tjänster för upp till 25 miljarder USD. Företaget har huvudkontor i olika länder runt om i världen som tex i London, Australien och USA.

  Uniquines tjänster

  Det som BigCommerce erbjuder sina kunder

  Inne via företagets hemsida är det möjligt att se och läsa en introduktion på hur själva företaget BigCommerce arbetar och även hur det är möjligt att använda själva tjänsten. Själva tjänster kostar en summa att använda men är det så att kunden i fråga är osäker om hen kommer gilla tjänsten eller ej så är det möjligt att första prova på en demo version. För att göra det krävs det förs att man fyller i ett kontaktformulär för att sedan komma i kontakt med BigCommerce. Företaget driver även en blogg där det skriver olika tips och idéer om tex företagande.

  Hur kundtjänsten hos BigCommerce kan kontaktas

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du använt dig av tjänsten som BigCommerce erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det kan hjälpa företaget och framtida kunder.


  Tips om man vill starta eget företag.

  BigCommerce
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om BigCommerce

  Din recension

  FAQ

  Är BigCommerce ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om BigCommerce. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder BigCommerce?

  BigCommerce är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster, Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BigCommerce gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.