Be Informed

Alla recensioner

Be Informed

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Mobrog

Mobrog

0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Loopsterpanel

Loopsterpanel

0 recensioner

Nästan alla av oss skulle tacka ja till möjligheten att kunna sitta hemma på datorn och få pengar för det. Det är s...

Be Informed

Om man kanske äger ett företag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon privatperson eller företag så vill man oftast ta reda på så mycket man bara kan om just personen eller företaget i fråga. Är man just i denna situation så kan man börja googla runt och ta reda på information som tex investeringar eller någon typ av kreditinformation. Men att börja ta reda på denna information själv kan vara ganska svårt samt att de är ganska tidskrävande och man har oftast annat att stå i. Men just därför finns det företag som kan ta reda på all denna information om både privatpersoner och företag. Be Informed är ett av dessa företag som kan användas för att få fram denna info. 

Om man väljer att betala för tjänsten som Be Informed erbjuder kommer det att vara värt pengarna? Om jag ångrar mej över något jag betalat redan hos företaget, vad ska jag göra då? Kan jag söka upp information om någon person som inte befinner sig i Sverige eller ej? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer info om Be Informed
Be Informed är ett svenskt lanserat och grundat företag och de har sitt säte i Stockholm i Sverige. Ansvarig utgivare för företaget och hemsidan är i dag Mikael Ekman och företaget är verksamma på marknaden genom att de erbjuder en söktjänst för privatpersoner och företag. Företagets arkiv består av hundratals brottmålsdokument och dagligen uppdaterar de sitt arkiv med ny information eller information som blivit rättad. Be Informed hämtar domar från Acta Publica, och de har Sveriges största arkiv för rättsdata. 

Vad erbjuder Be Informed sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan både privatpersoner och företaget få fram bakgrundskontroller både på andra privatpersoner och företag. Då det ska sökas efter någon privatperson så fungerar sökmotorn genom att det söks utgående från personnamn, stad eller personnummer. Och när det kommer till företag så går det ann söka utgående från företagsnamn, stad eller organisationsnummer. Både privatpersoner och företag kan skapa ett konto hos Be Informed då de ska göra sina bakgrundskoller, och de kan välja att skapa sitt konto via Facebook, Google eller genom att skapa ett helt utomstående konto

Hur kan Be Informed kontaktas?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. 

Har du köpt en tjänst via Be Informed? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om hur själva tjänsten fungera, om du fick svar på det du ville och om du skulle använda tjänsten på nytt eller om du skulle vända dig till någon annan. 


Vad man ska tänka på om man ska anställa personal.