Babbel

Alla recensioner

Babbel

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Babbel

Att lära sig nya saker är något som väldigt många tycker om att göra. Man lär sig saker under skolåren men efter det kanske man slutar att lära sig saker även fast man kanske skulle vilja det. Men då är det bara att ta tag i saken och lära sig något nytt. Man kan till exempel lära sig att måla, att skriva dikter eller texter samt att man kan lära sig en massa olika språk. Förr när man ville lära sig ett nytt språk så gjorde man det i skolan eller så gick man på olika betalda kurser någon gång i veckan. Nu för tiden med dagens teknik och internet kan man lära sig olika språk online direkt via mobilen eller datorn. Det finns olika hemsidor och företag som erbjuder dessa tjänster, men ett av dessa företag är Babbel som är både verksamma via webbläsaren på datorn samt via en app till mobilen. 

Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har en erfarenhet av ett företag, genom att läsa andra personers recensioner kan man få svaras på många knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid. 

Mer info om Babbel
Företaget Babel grundades och lanserades under 2007 och blev då världens första app där man kan lära sig språk. I dag är företaget och appen till mobiler en ledare inom språkinlärning online. Företaget har flera miljoner användare. Via företagets app och hemsida kan man lära sig flera olika språk, man kan till exempel lära sig spanska, svenska, indonesiska och så vidare. På 14 olika språk i appen finns det mer än tiotusen timmar material som man kan lära sig. Via appen i mobiler kan man gå flera kortare kurser, eller längre om man föredrar det och det är mer än 100 personer som arbetar med språk som har skapat dessa kurser i Babel. 

Vad erbjuder Babbel sina kunder?
Företaget tjänst fungerar som en prenumeration vilket betyder att man kommer skapa sig ett konto, man kommer att välja ett språk som vill lära sig och efter det kommer man att få betala för applikationen för att hålla igång alla kurser och lära sig vidare. Man kan skapa ett konto genom att antingen ladda ner appen till mobilen, eller så kan man skapa ett konto direkt via webbläsaren på datorn. Kostnaden för prenumerationen kommer att vara fast, vilket betyder att man kommer betala samma summa varje månad. När det kommer till prenumerations alternativen så kan man välja mellan att betala en månad, 3 månader, 6 månader eller ett helt år, och när den tiden gått ut kommer man sedan att få förnya sin prenumeration. 

Hur kan kundtjänsten hos Babbel nås?
Ja det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e post till dem. Inne på företagets hemsida finns det ofta ställda frågor är besvarade. Skulle man vara i behov utav att lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företagets kundtjänst

Har du handlat hos Babbel? Om ja, skriv då gärna en egen recension


Hur man säger "tack" på olika språk.