OmdömesStalle

  Recensioner Azimo

  Väldigt mycket handlar om pengar, det gör det ännu i dag och det har alltid gjort det. Och ofta kan det vara så att man har vänner, bekanta eller familj som befinner sig utomlands och man vill ge dem något speciellt. Men om de är på en långresa så vill man kanske inte skicka en fysisk present till dem, men då kan det vara bra att skicka pengar till dem. Men hur ska man göra om man vill skicka pengar utomlands? Ska man göra det helt som vanligt via sin egen bank eller är det inte riktigt säkert och trovärdigt? Man kan så klart göra precis som man vill och föra över pengar på valfritt sätt men det finns faktiskt speciella företag som underlättar då man vill skicka pengar utomlands. Ett företag som man kan använda sig av om man vill skicka pengar till olika länder är Azimo.

  Hur fungerar tjänsten som Azimo erbjuder? Kommer pengarna verkligen att komma fram eller kommer de att stanna någonstans på vägen? Hur ska man göra om man använt sig av tjänsten men inte riktigt känner sig nöjd? Det är bara ett fåtal av alla frågor som man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner. Som de har skrivit eftersom de redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Azimo

  I januari 2012 grundades och lanserades företaget Azimo. Det gick några månader efter att företaget startades och under oktober 2012 använde den första kunden av tjänsten som företaget erbjuder. Under 2012 skapade Azimo sina egna applikationer till olika mobilmodeller och under åren har företaget lanserats i fler och fler länder. I mars 2018 hade allt som allt en miljoner användare använt sig av tjänsten som Azimo erbjuder.

  ASIMO on LIVE with Kelly and Michael

  Vad erbjuder Azimo sina kunder?

  Hos Azimo kan man skicka pengar till olika länder som tex Polen, Colombia, Thailand mm. För att använda tjänsten ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan skapa ett konto, när man har ett konto tar det endast några minuter att skicka pengar. När man vill skicka sina pengar kan man välja mellan 300 000 olika platser, telefoner eller ställen att skicka sina pengar till. Och under tiden kan man följa med och se var pengarna är, för att kontrollera att de verkligen kommer fram. Det beror på vart och varifrån man skickar sina pengar hur stor summa man kan skicka, och det kommer man att kunna se då man ska skicka sina pengar.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Azimo?

  Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns, om man undrar över något kan man börja med att gå in där och läsa för att se om man hittar svaret på sin fråga. Om man inte hittar svaret på sin fråga kan kundtjänsten kontaktas. För att göra det ska man börja med att logga in på sitt eget konto på hemsidan för att sedan kunna börja chatta med dem.

  Har du skickat pengar via Azimo? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Skicka pengar utomlands.

  Azimo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Azimo

  Din recension

  FAQ

  Är Azimo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Azimo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Azimo?

  Azimo är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Azimo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.