AVG

Alla recensioner

AVG

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum

Jalbum

0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

AVG

Säker vill man vara oberoende vad det handlar om. Om man köper en bil vill man ha en bil som är relativt säker om man skulle krocka, man vill inte köpa ett hus på en plats där man inte alls känner sig trygg och av den orsaker borde man även tänka lite extra på säkerheten online. På nätet kan det hända mycket som kan vara läskigt, man kan till exempel få informationen på bankkortet slutet eller så hamnar man vara med om en identitets kapning. Det finns kanske inte program som kommer att skydda dig till 100% men nästan, AVG är en tjänst som erbjuder säkerhetsåtgärder åt både Windows och Mac användare. 

Kan jag vara säker på att jag faktiskt är säker om jag använder tjänsten som AVG erbjuder? Borde jag veta om något innan jag gör en betalning och kan jag få pengarna tillbaka om jag inte alls är nöjd? Finn svaren i recensioner inne här på våran sajt. 

Om företaget AVG
AVG antivirusprogram är en tjänst som är framtagen av företaget AVG Technologies som i sin tur har varit verksamma på marknaden med sina tjänster sedan 1991. Förutom att antivirusprogrammet kan användas på datorn går det även att använda det i mobilen på både iPhone och Android. Under de senaste två åren har företaget funnits flera pris för sin tjänst och de ökar hela tiden när det kommer till kundantalet. Tjänsten fungerar som en löpande prenumeration där kunden kan välja om hen vill betala i året eller i månaden och sedan dras det pengar automatiskt. Förutom att AVG erbjuder säkerhetsåtgärder till privatpersoner erbjuder de även sin tjänst till mindre företag och verksamheter. 

Mer om tjänsten som AVG erbjuder
Direkt inne på företagets hemsida kan kunden välja vad hen vill ha för typ av tjänst antingen: skydd mot virus och hackers, hjälp med att hålla all information så privat så möjligt och det sista är hjälp med att frigöra utrymme på datorn samt snabba upp den. Oberoende vad kunden bestämmer sig för är det en prenumeration som gäller där kunden kan välja på hur många enheter tjänsten ska användas på, detta leder givetvis till att priserna på tjänsten varierar. Inne på sajten har företaget valt att svara på frågor som de ofta fått ställa till sig, det kam handla om betalningar, tjänsten i sig eller returrätt. Om en kund inte skulle hitta svaret på sin fråga kan kundtjänsten nås via telefon eller e-post. 

Tankar, erfarenheter och omdömen om AVG
Har du valt at välja detta antivirusprogram bland alla som finns där ute? Skulle du då kunna säga att du är nöjd eller inte, tycker du att du känner dig säker och tycker du att tjänsten är för dyr eller inte? Du kan gratis skriva en recension som du lämnar här inne som i framtiden kommer att kunna hjälpa hur många som helst som kanske känner sig osäkra. 


Är det säkert eller inte att handla online?