AVAST Software

Alla recensioner

AVAST Software

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

AVAST Software

Avast Software erbjuder flera olika program och mjukvaror som gör din datoranvändning säkrare. Avast är idag både en av de äldsta och en av de största företagen i branschen, me en bred erfarenhet av säkerhetstjänster för din dator. Sedan 2017 är Avast den enskild största aktören inom området. Avast skyddar din dator, Mac och Android-enheter mot virus och annat som kan förstöra mjukvara. Du kan ladda ner programmet både till din dator, din mobiltelefon eller din surfplatta. Att surfa på säkra hemsidor är viktigt, men det är inte alltid lätt att veta vilka som är säkra eller inte.

Om Avast Software
Avast grundades 1988 som ett mindre företag med fokus på antivirus och Windows-skydd och har vuxit till ett världsledande företag inom cybersäkerhetsteknik. Avast grundläggande antivirusprogram är gratis att ladda ner, och har laddats ner av fler än 200 miljoner användare världen över, varav drygt 100 miljoner är aktiva användare i dagsläget. Det skyddar flera datorer eller andra enheter i ditt hushåll genom ett enda konto. Företaget erbjuder även andra program för att skydda din dator, och har tjänster för både företag och privatpersoner. Företaget grundades i Prag, Tjeckien, där det fortfarande har sitt huvudkontor.

Vad erbjuder Avast Software?
Avast Software är nog mest kända för sitt antivirusprogram, som är gratis att ladda ner och använda. Det finns även premiumprogram som kostar pengar. Avast Premium erbjuder skydd mot antivirus och skadlig kod, skyddar din dator från cyberattacker med omfattande skydd och skydd, upptäcker de senaste cyberbrotten innan de inträffar och sveper in din dator i ett extra säkerhetslager som skyddar mot omedelbara hot samtidigt som den övervakar all webbtrafik som går till och från din dator. Företaget erbjuder även andra program för städning, skydd och defragmentering av din dator, samt även en egen browser. Avast Internet Security skyddar din dator och ditt hemnätverk i ett enda paket. Det innehåller bland annat antivirus, brandvägg, teknik mot nätfiske, skydd mot identitetsstöld och föräldrakontroll. De har ett brett utbud av olika form av skydd både för din dator, din mobiltelefon och din surfplatta. Avast finns även som Business Solutions, som erbjuder säkerhetslösningar till företag med 50 eller fler anställda.

Leveranstider och betalningsalternativ
Du laddar ner programmet direkt på din enhet, dvs. det är inga leveranstider. Du får inte hem något i brevlådan, och får ingen fysisk produkt. Det finns en grundläggande version som inte kostar något, men som ger ett fullgott skydd för din enhet. Du kan även betala för premiumprogrammet, och då får du lite mer funktioner; hur mycket det kostar beror på hur många enheter det ska användas till, och om det ska användas för företag eller privatpersoner. Avast erbjuder flera olika betalningsalternativ, även om att betala via kort är det vanligaste.

Omdöme
Avast är ett enkelt, kraftfullt och effektivt antivirusprogram; din Windows-dator kan nu skyddas från tusentals virus och hot på nätet.Avasts virusskydd och internetsäkerhetsprodukter hjälper dig att skydda dig mot nya, framväxande och okända hot. Att programmet finns i en gratisversion är ett stort plus för vår recension; det kostar ingenting att hålla din dator skyddad. Det är enkelt och smidigt att använda; hemsidan finns på svenska, och det finns tillgång till support vid behov. Vad rädd om din dator och se till att ha ett antivirusprogram installerat!