Audible

Alla recensioner

Audible

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Audible

Under dagens gångs finns det så mycket man skulle vilja hinna med men det finns även så mycket som måste göras. Man ska ta sig till skolan eller jobbet, städa hemma ifall det behövs och troligtvis laga mat antingen åt sig själv eller hela familjen. Detta kan leda till att man känner stress eftersom man inte hinner med det som man skulle vilja, som kanske att läsa en bok eller kolla på en bra film. Det finns flera företag där ute som erbjuder sina kunder ljudböcker så att de kan lyssna på bok medans de ger något helt annat, Audible är ett av dessa företag. 

Om jag väljer att prova på Audible, kommer jag då att behöva betala enskilt för varje bok jag vill lyssna på eller kommer jag kunna lyssna på ett visst antal i månaden? Om jag köper en bok, kommer jag då kunna ångra mitt köp eller inte? Läs erfarenheter och recensioner här på OmdömesStälle. 

Mer info om Audible
Audible är en tjänst som funnits sedan 1995 och är en del av företaget Amazon. Det är möjligt att via Audible lyssna på ljudböcker eller podcasts på olika enheter såsom: iOS, macOS, Windows och Android. I USA är Audible den största tjänsten när det kommer till ljudböcker men de har även kunder som befinner sig i andra delar av världen. Inne i sajten finns det böcker i flera olika genrer och det finns tusentals böcker som är så kallade ”Audible Originals”. 

Tjänsten Audible
Helt nya kunder kommer att ha möjligheten att prova på tjänsten helt kostnadsfritt under en period på 30 dagar, och efter det kan hen välja om hen vill fortsätta att använda tjänsten eller inte. Om en kund väljer att påbörja en prenumeration hos Audible kostar det £7.99 i månaden. Prenumerationen är löpande vilket betyder att den varje månad drar en fast avgift av kunden dock kan prenumerationen sägas upp när som helst. Med standard alternativen av prenumerationen kommer kunden att kunna lyssna på en bok i månaden för en ”credit”, om en kund känner att en vill lyssna på flera böcker är det även möjligt att köpa flera credits direkt inne på sajten. Om det är så ett en kund inte alls lyssnar på en bok en månad kommer hen att kunna spara sin credit och helt enkelt använda den en annan månad. Om det finns några frågor angående tjänsten eller liknande har Audible en ”FAQ” där svaren till ofta ställda frågor finns, men det går även att kontakta dem via ett formulär. 

Åsikter om Audible
Tycker du om att lyssna på ljudböcker, och har du isåfall valt att göra det via denna tjänst? Tycker du att det räcker att lyssna på endast en bok i månaden eller inte? Skulle du vilja ändra på tjänsten och skulle du kunna rekommendera den till andra bokälskare där ute eller inte? Berätta varför du tycker som du gör. 


Hur man kan göra läsningen roligare.