OmdömesStalle

  Recensioner Asikts Torget

  För att klara sig behöver vi alla något typ av jobb eller något annan form av inkomst, eftersom pengar behövs och det kommer alltid att behövas. Allt som man kan tänka sig kan kosta ganska så mycket pengar samt att det känns som en trygghet att ha ett sparkonto med lite extra pengar ifall någon typ av olycka eller händelse skulle ske. Många har ett jobb som de antingen tycker om eller inte tycker om. Men det finns även många personer som av olika orsaker inte kan jobba eller som har svårt att hitta något som de verkligen är intresserade av. Men i dessa fall så finns det olika typer av hemsidor där man som privatperson kan fylla i olika enkäter för att antingen få presentkort eller pengar som belöning. Åsikts Torget är ett av dessa företag där personer kan göra onlineundersökningar.

  Kommer jag att få mina pengar om jag väljer att använda mig av tjänster som Åsikts Torget erbjuder? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor so man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer info om företaget Åsikts Torget

  Företaget och tjänsten Åsikts Torget är verksamma online och hos dem har privatpersoner möjligheten att kostnadsfritt ta del av olika undersökningar för att sedan tjäna poäng som sedan i sin tur kan förvandlas till pengar eller presentkort till olika butiker. Tidigare gick Åsikts Torget under namnet Survey Sampling International LLC med ensamrätt. Varje månad väljer Åsikts Torget att donera 10 000 USD till Röda Korset i USA.

  Pandemins påverkan på digital tjänster inom vård och omsorg i Sverige och Danmark.

  Tjänster som Åsikts Torget erbjuder

  Inne på företagets hemsida har privatpersoner möjligheten att kostnadsfritt skapa ett konto och de kan välja om de vill skapa ett konto antingen via sitt Google konto eller Facebook konto som de redan har och använder sig av. Då personen skapar sitt konto kommer hen att behöva svara på frågor som tex namn och kön samt fylla i sin ålder. Då hen har sitt konto kommer hen att bli inbjuden till olika undersökningar och kan själv välja vilka hen vill delta i. de olika undersökningarna är värda olika många poäng och en normal undersökning tar ungefär 10 -15 minuter att genomföra. Betalningar kan personen sedan ta emot genom Paypal.

  Hur kan Åsikts Torget kontaktas?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.

  Har du använt dig av tjänster som Åsikts Torget erbjuder sina kunder? Om du har gjort det kan du gärna ta och berätta om hur poängsystemet fungerade, om man får sina pengar utgående från poäng och även om du har något annat att tillägga om dem.


  Hur man kan bli bra på att spara pengar.

  Asikts Torget
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Asikts Torget

  Din recension

  FAQ

  Är Asikts Torget ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Asikts Torget. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Asikts Torget?

  Asikts Torget är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Asikts Torget gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.