OmdömesStalle

  Recensioner Alamy

  Gör man kanske något skolarbete eller något till jobbet så vet man att det ofta kan dyka upp situationer då man behöver bilder av något slag. Är man fotograf kan man själv ta fina och kreativa bilder, men många av oss är inte det. Man kanske tror att man kan gå in på Google och leta fram en fin bild som man sedan kan använda till bloggar, affischer och annat men så är inte fallet eftersom man måste använda sig av royaltyfria bilder eller videor. Tar man bilden själv eller filmar egna videon så äger man materialet själv och har då rätten till att använda det. Men är man ute efter bilder (som man inte tagit själv) så finns det hemsidor där man kan köpa royaltyfria bilder eller videon. Inne på hemsidan Alamy kan man finna dessa typer av bilder.

  Hur fungerar tjänsten som Alamy erbjuder och hur mycket kommer det kosta mig att köpa en bild eller videosnutt från dem? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer info om Alamy

  Alamy har funnits på marknaden under några års tid och de har ett sortiment som är bestående av cirka 250 miljoner olika bilder. Varje dag tar Alamy in cirka hundra tusen nya bilder till sitt sortiment och de har samarbeten med företag och privatpersoner i 173 olika länder. Olika företag som Alamy tex har sålt bilder till är The Economist, Bauer Media Group, Microsoft mm.

  Hur byter min förening kollektiva tjänster?

  Vad är det som Alamy erbjuder sina kunder?

  De olika bilderna finns kategoriserade inne på hemsidan i olika kategorier, men det finns även en sökfunktion för att söka bland alla bilder som finns i sortimentet. Att använda hemsidan på olika språk är möjligt. Inne på Alamy´s hemsida kan kunderna välja om de vill köpa en så kallad bild-licens eller om de vill köpa paket med bilder/fristående bilder. Beroende på vad kunden väljer så varierar priserna.

  Alamy har ävet ett nyhetsbrev som privatpersoner eller företag kan prenumerera på för att då få anpassad information som kanske kan passa just personen eller företaget i fråga, direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna kontakta Alamy?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du använt dig av tjänsten som Alamy erbjuder? Om du har det ska du inte glömma bort att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om deras hemsida, om bilderna var av bra kvalitet och om du skulle använda dig av deras tjänst pånytt.


  Att driva en egen blogg.

  Alamy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Alamy

  Din recension

  FAQ

  Är Alamy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Alamy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Alamy?

  Alamy är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alamy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.