Acronis

Alla recensioner

Acronis

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com
One.com
0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum
Jalbum
0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost
Bluehost
0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Acronis

Om man driver ett företag eller i sitt privata liv arbetar mycket via en dator så nästan den största mardrömmen att allting ska gå sönder, försvinna eller att något händer så att allt man arbetat för går förlorat. Eftersom det finns möjligheten att göra allting online i dagsläget så har även företag valt att skapa tjänster som fungerar som en säkerhet ifall något skulle hända. Acronis har skapat ett program som kan skydda mot stölder och annat som kan vara till problem. 

Är det värt att betala för denna tjänsten som Acronis erbjuder, eller är det bättre att försöka skydda allting själv? Vad kan vara bra att veta innan jag betalar för tjänsten, och kommer jag att ha möjligheten att sluta använda tjänsten när jag vill? Här på OmdömesStälle har personer lämnat recensioner om olika företag, i detta fall Acronis. 

Mer om Acronis
Acronis är ett globalt företag som grundades och lanserades under 2003 i Singapore och finns idag tillgängligt i 150 länder runt om i världen. Företaget har cirka 50 000 samarbetspartners och sedan företaget start är det 500 000 företag som använt sig av tjänsten. Företaget har kontor i flera länder runt om i världen och de har varit verksamma på den Europeiska marknaden sedan 2006. Helt nya kunder har möjligheten att prova på företagets tjänsten gratis under en period, men efter det fungerar det som en prenumeration där kunden betalar en fast kostnad i månaden eller året. Inne på företagets hemsida finns en blogg som innehåller olika artiklar som har med cybersäkerhet att göra. 

Det som erbjuds hos Acronis
Olika produkter/program som företaget erbjuder sina kunder är till exempel: en molntjänst som kan lagra viktigt arbete och uppgifter, ett backup program som kan återställa filer om de av någon anledning skulle förlora och även ett program som kan skydda från stöld online. Det är möjligt att skapa ett kostnadsfritt konto direkt inne på företagets hemsida och vid registreringen ska kunden fylla i vilka olika program hen vill använda för att sedan kunna ladda ner apparna och filerna. Om en kund inte längre vill ha kvar sitt konto och har avslutat sin prenumeration är det även möjligt att helt och hållet radera kontot, det kan göras direkt inne på sajten. Inne på hemsidan finns det oftast ställda frågorna redan besvarade, men om det finns någon fråga som inte blivit besvarad är det möjligt att delta i olika forum bland andra användare eller vara i direktkontakt med företaget via mejl. 

Tankar, åsikter och erfarenheter av Acronis
Skulle du kunna säga att du har någon typ av erfarenhet av detta företag? Isåfall skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig tiden och lämnade en recension här inne på våran sajt. I din recension kan du berätta vilka olika program du bestämde dig för att använda, om du tyckte att de var prisvärda och om du tyckte att du kände dig säkrare i cyberrymden?


Hur man håller sig säker då man gör inköp online.