OmdömesStälle

  Recensioner Aaptiv

  Många av oss vet hur viktigt det egentligen är att röra på sig. Kroppen mår mycket bättre om den får röra på sig för varje dag som går. Och det behöver inte betyda att man ska spendera flera timmar per dag i gymmet eller att man ska lära sig att springa ett helt marathon utan det kan vara att man tex istället går till jobbet eller att man springer istället för går med hunden alla dagar. Men för att många ska kunna röra på sig så vill de även känna sig motiverade vilket inte alltid är det enklaste. Eftersom det är många som inte gillar att röra på sig. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Aaptiv är en hemsida och en tjänst som online erbjuder träningspass.

  Hur fungerar själva tjänsten som Aaptiv erbjuder sina kunder? Hur mycket kostar tjänsten i månaden och har jag möjligheten att avbryta tjänsten när jag som helst känner för det? De svaren kan man hitta i recensioner som finns inne hos oss.

  Information om Aaptiv

  Under 2015 grundades och lanserades företaget och hemsidan Aaptiv av en person med namnet Ethan Agarwal. Han kände att han ville hålla sig i form även fast kan inte var så mycket hemma och inte hade tillgång till ett och samma gym hela tiden, så därför valde han att skapa en nedladdningsbar app där träningspass finns tillgängliga. Applikationen Aaptiv finns både att ladda ner via App Store samt Google play. Idag har appen Aaptiv cirka 200 000 medlemmar.

  Det som erbjuds via Aaptiv

  Själva träningsappen och tjänsten fungerar som en prenumeration vilket betyder att kunden i fråga betalar varje månad en fast kostnad för att ha tillgång till appen och de olika tränings videorna. Kunder som är helt nya till tjänsten kan under en tid först prova på tjänsten kostnadsfritt. Aaptiv har även lanserat ett eget magazin som kan finnas inne via företagets hemsida där de skriver info och motivation för personer som tränar eller vill börja träna. Då en helt ny kund går in på företagets hemsida för att sedan starta tjänsten så kommer de först att behöva svara på några frågor om deras träningsmål.

  Hur Aaptiv kan kontaktas

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten eller tjänsten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.

  Har du använt Aaptiv? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden.


  Varför det är viktigt att träna.

  Aaptiv
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Aaptiv

  Din recension

  FAQ

  Är Aaptiv ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Aaptiv. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Aaptiv?

  Aaptiv är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Aaptivs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.