99designs

Alla recensioner

99designs

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

99designs

Alla tjänster man kan tänka sig kan man faktiskt finna online idag. Är de så att man kanske känner sig lite okreativ, lite lat eller att man helt enkelt inte har begåvningen som behövs för att göra något så finns det hjälp att få. Om man har som plan att man ska börja med en egen nätbutik eller hemsidan så finns det hemsidor som kan hjälpa till, om man kanske vill ha en logga till sitt företag så finns det kreativa personer som kan skapa det och så vidare. 99designs är ett online företag som erbjuder olika typer av designprodukter, så tex loggor eller design på någon förpackning osv. 

Hur fungerar tjänsten som 99designs erbjuder? Hur många olika alternativ på loggor kommer jag att få? Och tänk om jag får 5 st olika alternativ men känner inte mig nöjd med någon alls, vad gör jag då? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer om företaget 99designs
99designs är verksamma på marknaden i form av en plattform för olika designers där både privatpersoner och företag kan köpa olika typer av design tjänster. Företaget 99designs har funnits på marknaden under några års tid och vem som helst har möjligheten att bli en designer via företaget i form som en frilansare. 99designs erbjuder inte någon typ av fysisk butik eller verksamhet utan är verksamma online. 

Det som 99designs erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida finns det cirka 90 olika kategorier med olika typer av designtjänster som man kan ta del av och betala för. Dessa är olika tjänster som tex en logo design, headern till en blogg eller en youtube kanal, en app, en hel hemsida och så vidare. Det finns även hela paket till försäljning där det ingår olika tjänster som tex en logo, ett visitkort, en cover till en Facebook sida samt specialgjorda kuvert. Företagets hemsida kan användas på antingen engelska eller spanska. Det finns en prislista inne på hemsidan och där man kan se ett vad de olika tjänsterna skulle kosta, tex en logotyps pris kan variera mellan 299 USD till 1,299 USD. Skulle en kund inte gilla den köpta designen så ska hen kontakta företaget så att de kan ändra på beställningen. 

Hur kunderna kan kontakta 99designs
Live chatt och e-post är det två olika sätt som företagets kundtjänst svarar på. Oberoende om man har varit kund förut hos företaget eller inte så har man möjligheten att kontakta dem och ställa sin fråga. Vid eventuell reklamation är det enklast om kunden först kontakta kundtjänsten.
 
Har du använt dig av tjänsten som 99designs erbjuder? Kan inte du berätta då om du blir nöjd med din logga som du erbjöd från företaget. Var det så att du fick en logga till dig och du var nöjd genast eller börjar ni sedan bolla idéer och ändra på den loggan? Om du behöver en logga i framtiden kommer du då att vända dig igen till detta företaget eller inte?


Tips om man vill starta eget företag.