23andMe

Alla recensioner

23andMe

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

23andMe

Har du vid något tillfälle i ditt liv verkligen funderat på varifrån du kommer? Visst vet du troligtvis var dina föräldrar är födda och uppväxta men kanske du har funderat längre bak än det? Redan under väldigt många år har det varit populärt att släktforska, antingen på nätet eller genom att gå olika kurser tillsammans med lärare. Dock finns det företag som har tagit släktforskning till en helt ny nivå genom att man via dem kan ta ett DNA test och sedan online se vilka DNA man matchar med. Om man vill ta denna typen av test så finns det några olika företag att välja mellan, 23andMe är ett av dem. 

Jag vet att det finns några olika företag som gör detta, varför ska jag vända mig till 23andMe? Kommer jag att tydlig kunna se vilka jag kanske är släkt med, eller kommer jag behöva betal extra summor för att göra det? Läs recensioner från personer som redan tagit DNA test hos detta företaget. 

Om 23andMe
23andMe har funnits på marknaden sedan 2006 då de började erbjuda DNA test till kunder runt om i världen. Sedan starten har företaget såld 12 miljoner DNA test som antingen har att göra med ursprung eller hälsa. Hos företaget är det som sagt möjligt att ta två olika typer av test beroende på vad man vill få fram för information, och sedan finns det en tillhörande app som kan laddas ner där all information sedan kommer att synas. 

Efter att kunder köpt och gjort hälsotestet som 23andMe erbjuder har de sett att 45% har börjat röra på sig mer, 51% har meddelat att de har uppnått sina mål på ett enklare sätt och 55% har sagt att de har ändrat sin diet efter att de fick sina provsvar. 

Vad erbjuder 23andMe
Direkt inne i nätbutiken har kunderna möjligheten att antingen köpa ett ursprungstest eller ett kit med både ursprung och hälsotest. Efter en tid kommer kunden att få hem sitt test och då ska hen själv göra ett salivprov som sedan ska skickas tillbaka till labbet hos 23andMe. Efter det ska kunden vänta i några veckor och sedan kommer provsvaren att anlända direkt till mobilen. Efter det kan kunden sedan se vilka personer hen är släkt med, från vilka länder hens förfäder fanns samt möjligheten att bygga ett släktträd. Om det skulle finnas något som en kund undrar över har de valt att svara på ofta ställda frågor inne på sajten, men de driver även en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Erfarenheter av 23andMe
Har du valt att göra ett test via detta företaget? Om du har det, tycker du att det känns som att allting stämmer, tycker du att det var simpelt att göra och skulle du rekommendera att man gör ett test via 23andMe eller inte? Berätta med dina egna ord varför du tycker som du gör i en recension som du kan publicera här inne hos oss. 


Grunderna i släktforskning.