1Password

Alla recensioner

1Password

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum

Jalbum

0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

1Password

För varje dag som går blir inte direkt världen mindre digital, utan snarare tvärtom. Idag betalar man alla räkningar online, man kan sköter all shopping online samt att man ser alla filmer och serier via olika sajter. Detta leder även till många olika inloggningsdetaljer, som man antingen ska minnas eller skriva upp. Men är det säkert att skriva upp alla lösenord, och kommer man att hålla koll på dem? 1Password är en tjänst där man online kan samla alla sina lösenord

Är det då verkligen säkert att samla alla lösenord hos 1Password? Och vad skulle hända om jag skulle glömma inloggnings detaljerna till 1Password? Här på OmdömesStälle har personer dela med sig av tankar och åsikter om företaget. 

Om 1Password
Företaget 1Password har 4 personer som grundare och de har funnits på marknaden sedan 2005. Idag arbetar det cirka 200 personer på företaget och tjänsten kan användas till Windows, Mac samt iOS och Android. Världen över har 1Password över 15 miljoner kunder och tjänsten finns tillgänglig i cirka 20 länder. Tjänsten kan användas antingen av privatpersoner, företag, hela familjer eller företagare. I dagsläget är det cirka 100 00 företag som använder sig av tjänsten. Priserna på tjänsten varierar beroende på vilken typ av konto en kund är intresserad av, men helt nya kunder har möjligheten att prova på tjänsten kostnadsfritt under en period på 14 dagar. 

Det som erbjuds hos 1Password
Ett konto kan skapas inne direkt på företagets hemsida där personuppgifter fylls i samt info om betalningen. Kunderna kommer att betala för sitt konto årligen och för privatpersoner kostar det $2.99 i månaden. På konto som är gjort för familjer kan upp till 5 personer samla sina lösenord för en kostnad på $4.99 i månaden. Användarna av tjänsten har sedan möjligheten att fylla i lösenord till valfria sajter, samt att det finns möjligheten att fylla i sina kreditkortsuppgifter för personer som gör inköp online. Användarna som har ett konto hos 1Password har även möjligheten att avlusta sitt konto när de känner för det. 

Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna redan besvarade, samt att det även finns ett forum där andra användare av tjänsten har möjligheten att dela med sig. 1Password har en kundtjänst som kan kontaktas antingen via mejl eller genom att skicka ett meddelande åt dem på Twitter. 

Tankar och åsikter om 1Password
Skulle du säga att du känner dig säkrare då du tog hjälp av tjänsten 1Password med att samla alla lösenord? Om du gör det, kan inte du då ta och lämna en egen recension här hos oss på OmdömesStälle där du med dina alldeles egna ord berättar vad du tycker om företaget och deras tjänster. Du kan berätta för- och nackdelar som du upplever och glöm inte att berätta varför du tycker som du gör. Du kan kostnadsfritt både läsa och skriva recensioner hos oss. 


Hur man håller sig säker då man handlar online.