Telness

Alla recensioner

Telness

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chilimobil

Chilimobil

0 recensioner

En mobil har nästan de flesta av oss. Men för att faktisk kunna använda våran mobil så måste vi ju även ha et...

Logo katshing

katshing

0 recensioner

Så gott som alla har en mobil nuförtiden, men det är inte bara mobilen man behöver utan man behöver ju även ha ett a...

Logo Fibio

Fibio

0 recensioner

En mobil har nästan alla av oss redan i fickan, men vad är det man behöver förutom en mobil? Jo ett mobilabonnemang, och dä...

Telness

Nuförtiden har de allra flesta en mobil, och för att kunna ringa och använda internet med mobilen måste man även ha ett mobilabonnemang. Det finns många olika operatörer som erbjuder abonnemang till privatpersoner, men hur är det med företag? Ska man då ha ett skilt abonnemang? Det kan vara bra att ha ett skilt mobilabonnemang om man driver ett företag eftersom det då oftast ingår digital mobil växel. Ett företag som erbjuder mobilabonnemang anpassade för företagare och entreprenörer är Telness.

Vem är Telness?
Telness är den första digitala mobiloperatören för entreprenörer och företagare. Företaget är ett helt oberoende och fristående och det ägs av medarbetarna, styrelsen samt ett antal utvalda investerare. Telness använder sig av Telias nät, och under 2016 och 2017 valde Telness att investera i att utveckla en modern teknisk plattform för att ge deras kunder en unik tjänst. Telness mål är att bli det bästa företagsabonnemanget. Företaget vill vara så moderna som möjligt samt kundfokuserade. 

Vad erbjuder Telness?
Telness erbjuder 4 stycken olika abonnemang för företag, men om man har valt ett kan man alltid upp/nedgradera om man känner för det. Oberoende vilket av de 4 man väljer så kommer det alltid att ingå: ingen bindningstid, fria samtal, SMS & MMS, bra och pålitlig täckning, inga dolda avgifter samt samma pris inom andra EU-länder. Att byta till Telness abonnemang tar endast cirka 1 minut och det kan göra direkt via deras hemsida. 

Om man har ett gammalt abonnemang och vill byta till Telness ska man komma ihåg att kolla om man har någon bindningstid eller ej på det gamla abonnemanget. Om man inte har det kommer det gamla abonnemanget automatiskt att sägas upp. När man registrerar sig hos Telness för att byta till deras abonnemang kan man alltid flytta över sitt gamla telefonnummer till Telness. För att göra det ska man vid registreringen fylla i vilket mobilnummer det är man vill att ska flytta samt fylla i vilken dag man vill att det flyttar, detta är helt gratis att göra. Inne på företagets hemsida kan man räkan ut hur mycket pengar man skulle spara om man skulle byta till Telness och man kan även se vad alla priser skulle vara utomlands, specifikt för varje land. På hemsidan kan man även läsa mer information om de olika abonnemangen och de allmänna villkoren. 

Hur kan man nå Telness?
Om man har några frågor eller funderingar och vill kontakta företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att läsa igenom de oftast ställa frågorna, chansen är stor att man hittar svarte på sin fråga redan där. Skulle det vara så at man inte får sin fråga besvarad kan man kontakta Telness kundtjänst. Man kan chatta med dem direkt inne på hemsidan, man kan ringa dem under vardagar på 010 7500 500, eller så kan man fylla i sina uppgifter så att företaget kontakta dig när det passar. 

Har du några tankar eller åsikter om Telness eller om deras mobilabonnemang? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension