Skicka ett anonymt SMS år 2022 - Är det möjligt?

Skicka ett anonymt SMS år 2022 - Är det möjligt?
Telekom

I mitten av 2022 verkar världen ha glömt att SMS-tjänsten fortfarande finns kvar. Sanningen är att med framväxten av sociala nätverk har användningen av SMS-tjänsten minskat enormt. Ändå finns det fortfarande alternativ för att skicka ett gratis sms om du inte vill ange ett telefonnummer.

Detta är ett effektivt sätt för användare att skydda sin integritet och hindra andra från att använda sin information skadligt. Idag visar vi dig hur du kan börja skicka anonyma meddelanden till nästan alla delar av världen under detta 2022.

Steg för att skicka anonyma meddelanden 2022

Att skicka anonyma textmeddelanden har aldrig varit enklare. För närvarande finns det många alternativ som kan användas för att skicka sms utan att tillhandahålla någon typ av identifiering. Tänk på att vissa av dessa tjänster lagrar informationen om utrustningen från vilken texterna skickas för att undvika felaktig användning.

Globfone

Globfone är en ganska intuitiv webbplats som låter dig enkelt skicka anonyma sms till de allra flesta länder. Det måste dock beaktas att det angavs att denna tjänst användes för att skicka meddelandet. Det är inte nödvändigt att lägga till någon personlig information för att kunna använda tjänsten.

För att skicka ett anonymt textmeddelande från Globfone, följ bara dessa steg:

 • Gå in på den officiella webbplatsen för Globfone och välj alternativet "Skicka text"
 • Ange ett telefonnummer eller namn i rutan nedan. Det här steget är valfritt, så dukan bara hoppa genom att trycka på "Nästa"
 • Välj mottagarens land och ange deras telefonnummer och tryck sedan på "Nästa" igen
 • Skriv meddelandet. Kom ihåg att du har max 146 tecken per sms att skicka. Återigen, välj "Nästa"

Efter att ha följt dessa enkla steg återstår det bara att vänta på att sidan meddelar att meddelandet skickades korrekt. När det händer väljer du "Nästa" för att återgå till huvudsidan.

SeaSMS

SeaSMS är ett populärt val bland de användare som vill skicka anonyma sms. Det här alternativet är gratis och mycket enkelt att använda. Tänk dock på att användare måste länka sitt Facebook-konto när de skickar meddelandet. Detta görs i syfte att förhindra missbruk av plattformen.

För att använda SeaSMS behöver du bara följa några enkla steg:

 • Gå in på den officiella SeaSMS-webbplatsen
 • Skriv mottagarens nummer i rutan som anges innan du skriver meddelandet. Kom ihåg att placera prefixet eller koden för mottagarlandet
 • Välj mellan SMS- och MMS-alternativ, beroende på om du vill skicka text eller mediefiler
 • Skriv texten i meddelandet, endast 160 tecken per SMS
 • Tryck på "Skicka" och låt SeaSMS komma åt din grundläggande Facebook-information i popup-fönstret

När den här proceduren är klar måste du vänta tills sidan berättar att meddelandet skickades korrekt.

Öppna sms online

Med den här tjänsten kan du skicka meddelanden anonymt utan att behöva ange någon personlig information eller fylla i några poster. Att skicka meddelanden till andra länder är också möjligt på denna plattform, och i vissa fall kan multimediafiler också skickas.

För att använda Open Texting Online,följ bara stegen nedan:

 • Gå in på den officiella webbplatsen för Open Texting Online
 • Välj mottagarens land och ange sedan det nummer du vill skicka meddelandet till, som du ser i exemplet på sidan
 • Välj en lokal leverantör bland de tillgängliga alternativen. Vi rekommenderar att du väljer samma leverantör som mottagaren
 • Skriv texten på SMS i rutan "Meddelande". Plattformen indikerar inte en teckengräns, men meddelandet kan separeras beroende på leverantör
 • Tryck på "Skicka text" och vänta tills plattformen berättar att meddelandet har skickats framgångsrikt

Mer Telekom