SF Kids

Alla recensioner

SF Kids

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DAZN
DAZN
0 recensioner

Väldigt många är sportintresserade, av väldigt många olika sporter. Fotboll är ett exempel på en sport som &a...

Logo Boxer
Boxer
0 recensioner

Bredband och abonnemang, kanske tråkigt att lägga pengar på men dom allra flesta vill ju ha bra surf i mobilen och internet hemma ...

Logo TELE2
TELE2
0 recensioner

I dagens samhälle, är vi nästan ständigt uppkopplade. Vi har våra mobiltelefoner bredvid oss dygnet runt ifall någo...

Logo Halebop
Halebop
1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

SF Kids

Om man har barn eller är van att umgås med barn så vet man att det finns många andra saker som även behöver göras, man kan inte underhålla barnen hela dagen. Vissa barn leker otroligt bra på egen hand medans andra mest av allt vill springa efter och dra de andra familjemedlemmarna i byxbenen. Och om man måste sköta andra hushållssysslor så vet man att det inte är det enklaste att samtidigt underhålla ett barn, därför kan det ibland vara skönt att knäppa på en barnfilm och så är barnet underhållet i flera timmar. Nuförtiden när internet och sociala medier är väldigt stort så finns det flera olika streamingtjänster att välja och vraka mellan för barn, och en av dem är SF Kids. 

Men hur ska man veta om man vill prova att lägga sina pengar på SF Kids? Hur kan man veta på förhand att man kommer att bli nöjd. Det kan man inte säkert veta, men en sak man kan göra är att läsa andra personers recensioner

Mer information om SF Kids
SF Kids hör till företaget Svensk Film industri (eller SF) och är nordens ledande kommersiella filmbolag. Företaget och verksamheten grundades redan 1919 i Sverige och har idag dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Sf är både distributör och producent av filmer och de har producerat många filmer som är anpassade för både vuxna och barn. Nu finns även SF Kids som är gjord för de yngre i familjen. 

Vad erbjuder SF Kids sina kunder?
Inne på SF Kids kan man både ta del av en hel del nordiska filmer men även andra internationella titlar. Det finns kända svenska klassiker som tex Pippi Långstrump, Pettson och Findus etc, och så finns det även nyare program som tex Greta Gris och Racerbil. Sf Kids har en funktion där föräldrarna kan välja hur länge deras barn kollar på något program, vilket kan anpassas då det tex är middag eller läggdags

Man kan prova SF Kids helt gratis i 14 dagar och efter det kommer tjänsten att kosta 69 kronor i månaden. På SF Kids är en miljö som är skapad för barn, det finns olika funktioner för föräldrarna och man kan även ladda ner olika filmer för att se dem offline när man tex är på resande fot. SF Kids kan både användas i olika smart teven, på mobilen eller i plattan och även via webbläsaren på datorn. 

Hur kan man kontakta SF Kids vid behov?
Om man undrar över något och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan, för att se om man finner svaret på sin fråga där. Om man känner sig missnöjd över något och skulle vilja lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten först.

Har du provat tjänsten SF Kids? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.