OmdömesStälle

  Recensioner SF Kids

  Om man har barn eller är van att umgås med barn så vet man att det finns många andra saker som även behöver göras, man kan inte underhålla barnen hela dagen. Vissa barn leker otroligt bra på egen hand medans andra mest av allt vill springa efter och dra de andra familjemedlemmarna i byxbenen. Och om man måste sköta andra hushållssysslor så vet man att det inte är det enklaste att samtidigt underhålla ett barn, därför kan det ibland vara skönt att knäppa på en barnfilm och så är barnet underhållet i flera timmar. Nuförtiden när internet och sociala medier är väldigt stort så finns det flera olika streamingtjänster att välja och vraka mellan för barn, och en av dem är SF Kids.

  Men hur ska man veta om man vill prova att lägga sina pengar på SF Kids? Hur kan man veta på förhand att man kommer att bli nöjd. Det kan man inte säkert veta, men en sak man kan göra är att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om SF Kids

  SF Kids hör till företaget Svensk Film industri (eller SF) och är nordens ledande kommersiella filmbolag. Företaget och verksamheten grundades redan 1919 i Sverige och har idag dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Sf är både distributör och producent av filmer och de har producerat många filmer som är anpassade för både vuxna och barn. Nu finns även SF Kids som är gjord för de yngre i familjen.

  SF Kids. 

  Vad erbjuder SF Kids sina kunder?

  Inne på SF Kids kan man både ta del av en hel del nordiska filmer men även andra internationella titlar. Det finns kända svenska klassiker som tex Pippi Långstrump, Pettson och Findus etc, och så finns det även nyare program som tex Greta Gris och Racerbil. Sf Kids har en funktion där föräldrarna kan välja hur länge deras barn kollar på något program, vilket kan anpassas då det tex är middag eller läggdags.

  Man kan prova SF Kids helt gratis i 14 dagar och efter det kommer tjänsten att kosta 69 kronor i månaden. På SF Kids är en miljö som är skapad för barn, det finns olika funktioner för föräldrarna och man kan även ladda ner olika filmer för att se dem offline när man tex är på resande fot. SF Kids kan både användas i olika smart teven, på mobilen eller i plattan och även via webbläsaren på datorn.

  Hur kan man kontakta SF Kids vid behov?

  Om man undrar över något och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan, för att se om man finner svaret på sin fråga där. Om man känner sig missnöjd över något och skulle vilja lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten först.

  Har du provat tjänsten SF Kids? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.

  SF Kids
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om SF Kids

  Din recension

  FAQ

  Är SF Kids ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SF Kids. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SF Kids?

  SF Kids är huvudsakligen aktivt i Telekomkategorin, mer specifikt inom TV, Film & Streaming. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till SF Kidss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.