KarmaMobil

Alla recensioner

KarmaMobil

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Telness

Telness

0 recensioner

Nuförtiden har de allra flesta en mobil, och för att kunna ringa och använda internet med mobilen måste man även ha ett m...

Logo Chilimobil

Chilimobil

0 recensioner

En mobil har nästan de flesta av oss. Men för att faktisk kunna använda våran mobil så måste vi ju även ha et...

Logo katshing

katshing

0 recensioner

Så gott som alla har en mobil nuförtiden, men det är inte bara mobilen man behöver utan man behöver ju även ha ett a...

KarmaMobil

Mobiloperatör, vilken ska man välja av alla som finns där ute? Ska man ta den första bästa som kommer upp då man Googlar, eller ska man ta den som alla vänner och bekanta har och tycker om? Givetvis kan man göra precis som man vill i denna situationen men innan man bestämmer sig för en operatör så kan man faktiskt lägga lite tid på att läsa andra personers recensioner för att se vad andra obekanta människor tycker om olika företag. Här nedan finns information om mobiloperatören KarmaMOBIL, men även info om var man kan lämna recensioner. 

Recensioner kan läsas och skrivas helt kostnadsfritt inne här på OmdömesStälle, vi har valt att samla pålitliga och oberoende recensioner om olika företag. 

Mer om KarmaMOBIL
KarmaMOBIL är en mobiloperatör som erbjuder sina tjänster på den svenska marknaden och de har valt att rikta in sig på en mer mogen målgrupp. De olika tjänsterna som KarmaMOBIL erbjuder gör de via Telenors nät i Sverige och de har tillgång till ett mobilnät som idag täcker 99,9% av Sveriges befolkning och 80% av Sveriges yta. KarmaMOBIL har valt att samarbeta med en organisation som går under namnet Giving People och de arbetar med att hjälpa barn i Sverige som lider av fattigdom. KarmaMOBIL finns även som en app som heter “mitt karma” och i den är det möjligt att hålla koll på sitt abonnemang samt få teknikhjälp om det skulle behövas. 

Det som KarmaMOBIL erbjuder 
Fem stycken mobilabonnemang har företaget i sitt sortiment och ett nytt abonnemang kan påbörjas inne via deras hemsida. De olika alternativen går under namnen: bas, medium, stor, större, max. Givetvis innehåller dessa olika alternativ olika mycket surf, men det leder även till att priserna varierar. Det billigaste alternativet kostar 99 kr i månaden medans det dyraste alternativet kostar 299 kr i månaden. Oberoende vilket alternativ en kund bestämmer sig för så ingår det inte någon bindningstid. 

Då en beställning har gjorts hos KarmaMOBIL så kan kunden ändå ta och behålla sitt gamla telefonnummer, men alternativet finns även att byta till ett helt nytt. Några dagar efter att en beställning gjort så får kunden hem sitt nya SIMkort direkt i brevlådan. Inne på hemsidan finns en kunskapsbank där ofta ställda frågor finns besvarade men kundtjänsten kan även nås antingen via e-post eller på telefon. 

Åsikter och tankar om KarmaMOBIL
Har du någon erfarenhet av att ha ett abonnemang från KarmaMOBIL. Kan inte du då berätta vilken av alternativen du bestämde dig för, om du var nöjd över ditt val eller om du skulle vilja ändra på något. Varför ska andra personer även dem byta till KarmaMOBIL, eller ska de inte de? Vi här på OmdömesStälle är tacksamma om du är ärlig i din recension och berättar för- och nackdelar som du tyckte om företaget. 


Hur man ska göra då man fått hem sitt SIM kort från KarmaMOBIL.