Bluehost

Alla recensioner

Bluehost

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Loopia
Loopia
0 recensioner

Många personer har i dag drömmen om att skapa sig ett eget företag och få sitt namn ut i världen. Men många vet ka...

Logo Miss Hosting
Miss Hosting
0 recensioner

Man kan i dag hitta alla produkter och tjänster man än kan tänka sig online. Online kan man t.ex. få hjälp med att hitta ...

Logo Hemsida24
Hemsida24
1 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Verisure
Verisure
3 recensioner

En säker vardag – recension om VerisureOm Verisure Företaget bildades år 1988, i januari 2014 delades bolaget upp i två...

Bluehost

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och alla nödvändigheter online. Man använder sig av sociala medier för att chatta med vänner, uppdatera sina bekanta men många jobbar även med det. Och en sak som hela tiden blir mer populär är att folk vill skapa sina egna hemsidor. Vissa vill sälja sina saker online, andra vill få sin blogg mer känd och skapar därför en hel hemsida. Många tror att om man vill skapa och bygga upp sin alldeles egna hemsida måste man ha flera års erfarenhet av kodning och hemsideuppbyggning. Men så är det inte nuförtiden när det finns flera olika företag som kan hjälpa till med just detta. Det finns ett företag online som heter Bluehost som håller på med att skapa hemsidor, hålla dem under kontroll och de förmedlar även andra tjänster på nätet.

Information om företaget Bluehost
Under 2003 lanserades och grundades företaget Bluehost. Bluehost vill hjälpa människor att känna sig mer bekväma på internetet och de har i dagsläget haft över miljoner kunder som har använt sig av deras tjänster. Själva företaget och hemsidan är grundat i USA närmare bestämt i Utah av Matt Heaton och Danny Ashworth. I dagsläget hjälper Bluehost till att hålla i gång över 2 miljoner olika hemsidor och på företaget i sig arbetar det över 750 personer. 

Vad erbjuder Bluehost sina kunder?
Bluehost håller i största hand på med att skapa hemsidor via Wordpress och håller dem efter det säkra. Företaget erbjuder en sorts prenumerationstjänst och där är det inkluderat kundsupport dygnet runt alla dagar i året, en helt gratis domän, gratis SSL certifikat inkluderat och även 1-click WordPress installation. Tjänsten fungerar som en prenumeration vilket betyder att man måste betala en kostnad till företaget varje månad. Att ha prenumerationen kan variera lite i pris beroende på hur mycket fördelar man vill ha men priset börjar från cirka 40 kr i månaden. 

Bluehost erbjuder inte endast att skapa olika sorters hemsidor utan de kan även hjälpa till med andra liknande tjänster. Man kan tex skaffa en egen domän via företaget, de kan hjälpa till med olika molntjänster samt e-poster. 

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Bluehost?
Om man undrar över något eller inte riktigt förstår vad företaget sysslar med, men man är ändå intresserad kan man kontakta företagets kundtjänst. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan eftersom chansen är stor att man kanske hittar svaret på sin fråga redan där. Om man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget så kan man antingen chatta med dem inne på hemsidan, eller så kan man skicka e-post eller ringa till dem. Om man vill så kan man även följa Bluehost på olika sociala medier för att få tips eller idéer.

Har du använt dig av tjänsten Bluehost någonsin? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension