OmdömesStälle

  Recensioner Bluehost

  Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och alla nödvändigheter online. Man använder sig av sociala medier för att chatta med vänner, uppdatera sina bekanta men många jobbar även med det. Och en sak som hela tiden blir mer populär är att folk vill skapa sina egna hemsidor. Vissa vill sälja sina saker online, andra vill få sin blogg mer känd och skapar därför en hel hemsida. Många tror att om man vill skapa och bygga upp sin alldeles egna hemsida måste man ha flera års erfarenhet av kodning och hemsideuppbyggning. Men så är det inte nuförtiden när det finns flera olika företag som kan hjälpa till med just detta. Det finns ett företag online som heter Bluehost som håller på med att skapa hemsidor, hålla dem under kontroll och de förmedlar även andra tjänster på nätet.

  Information om företaget Bluehost

  Under 2003 lanserades och grundades företaget Bluehost. Bluehost vill hjälpa människor att känna sig mer bekväma på internetet och de har i dagsläget haft över miljoner kunder som har använt sig av deras tjänster. Själva företaget och hemsidan är grundat i USA närmare bestämt i Utah av Matt Heaton och Danny Ashworth. I dagsläget hjälper Bluehost till att hålla i gång över 2 miljoner olika hemsidor och på företaget i sig arbetar det över 750 personer.

  Att skapa en hemsida.

  Vad erbjuder Bluehost sina kunder?

  Bluehost håller i största hand på med att skapa hemsidor via Wordpress och håller dem efter det säkra. Företaget erbjuder en sorts prenumerationstjänst och där är det inkluderat kundsupport dygnet runt alla dagar i året, en helt gratis domän, gratis SSL certifikat inkluderat och även 1-click WordPress installation. Tjänsten fungerar som en prenumeration vilket betyder att man måste betala en kostnad till företaget varje månad. Att ha prenumerationen kan variera lite i pris beroende på hur mycket fördelar man vill ha men priset börjar från cirka 40 kr i månaden.

  Bluehost erbjuder inte endast att skapa olika sorters hemsidor utan de kan även hjälpa till med andra liknande tjänster. Man kan tex skaffa en egen domän via företaget, de kan hjälpa till med olika molntjänster samt e-poster.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Bluehost?

  Om man undrar över något eller inte riktigt förstår vad företaget sysslar med, men man är ändå intresserad kan man kontakta företagets kundtjänst. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan eftersom chansen är stor att man kanske hittar svaret på sin fråga redan där. Om man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget så kan man antingen chatta med dem inne på hemsidan, eller så kan man skicka e-post eller ringa till dem. Om man vill så kan man även följa Bluehost på olika sociala medier för att få tips eller idéer.

  Har du använt dig av tjänsten Bluehost någonsin? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Bluehost
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bluehost

  Din recension

  FAQ

  Är Bluehost ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bluehost. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bluehost?

  Bluehost är huvudsakligen aktivt i Telekomkategorin, mer specifikt inom Internet & Webbhotell, Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Bluehosts webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.