Bigblu

Alla recensioner

Bigblu

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo Loopia

Loopia

0 recensioner

Många personer har i dag drömmen om att skapa sig ett eget företag och få sitt namn ut i världen. Men många vet ka...

Logo Miss Hosting

Miss Hosting

0 recensioner

Man kan i dag hitta alla produkter och tjänster man än kan tänka sig online. Online kan man t.ex. få hjälp med att hitta ...

Logo Boxer

Boxer

0 recensioner

Bredband och abonnemang, kanske tråkigt att lägga pengar på men dom allra flesta vill ju ha bra surf i mobilen och internet hemma ...

Bigblu

Den digitala världen och internet blir större och större för varje dag som går, eftersom man i dagsläget kan göra så gott som allting man än kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Man kan i dag sköta allt sitt jobb online, man kan köpa nästan alla produkter man kan tänka sig samt att man kan studera helt online om man vill det. men för att kunna använda internet och vara uppkopplad på nätet så krävs det även att man har ett bredband. Det finns olika företag som säljer just bredband i Sverige men ett av dem är Bigblu som även har valt att satsa på att sälja bredband som man sedan kan använda på sitt landställe. 

Är produkterna värdas sitt pris hos Bigblu eller kommer de inte att fungera? Hur ska man göra om man vill returnera en produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med om man har några frågor? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om företaget Bigblu
Företaget Bigblu är grundat och lanserat under 2008 i England och är i dagsläget verksamt i mer än 20 olika länder runt om i Europa och världen. I dag har företaget mer än 120 000 kunder runt om i olika marknader i världen. I dagsläget arbetar det nästan 300 personer på företaget och de erbjuder sina produkter både i Europa samt i Australien. 

Vad erbjuder Bigblu sina kunder?
Bigblu erbjuder sina kunder tre stycken olika paket där det ingår bredband. De tre olika paketen heter Bronze, Silver och det dyraste är Gold. De olika bredbanden och paketen kommer med lite olika erbjudanden och priser och vissa har saker som de andra inte har. När man väljer ett bredband som företaget Bigblu erbjuder så kommer det att ingå lokala installatörer som kommer och hjälper med utrustningen, samt att företaget erbjuder sina kunder konkurrenskraftiga priser. Bigblu erbjuder både bredband till privata personer och deras hem men de erbjuder även bredband som är gjorda för företag. När det kommer till bredbanden som är gjorda för företag så erbjuds det även tre olika paket som man kan välja mellan. 

Hur kan man kontakta kundtjänsten hos Bigblu?
Har man några frågor eller funderingar och är kanske intresserad av att skaffa ett bredband från Bigblu så kan man börja med att kontakta företagets kundtjänst genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka ett meddelande åt dem vilket man kan göra inne på hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, för att se om man hittar svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man känner sig missnöjd över något och vill lämna in en reklamation så kan man göra det genom att kontakta kundtjänsten. 

Har du någon erfarenhet av Bigblu? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Bigblu.