You Travel

Alla recensioner

You Travel

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Risskov

Risskov

3 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

You Travel

Ska man åka ute och resa så vet man att det kan vara bra att få förhand planera allting så att man är redo oberonde vad som händer under resans gång. Till exempel så kan man vara förberädd genom att ha de olika vaccinen som kan vara bra att ha samt att det kan vara bra att boka biljetter färdigt om det är så att det finns någon speciellt som man vill se eller upptäcka under resans gång. När man är ute och resa så vill man troligtvis även upptäcka lite nya saker, man vill kanske ut och vandra eller delta i någon typ av evenemng. Det kan vara svårt att veta hur och var man ska börja, och man kan såklart googla runt och fråga andra människor men det är inte alltid så enkelt. You Travel är en hemsida som erbjuder en tjänst där man kan hitta olika typer av rundturer och sevärdheter i olika länder. 
 
Onlinetjänsten som You Travel erbjuder, hur fungerar den egentligen? Kan jag få svaret på det och mycket mer genom att läsa andra personens recensioner. Man kan till exempel få svar på vad olika saker kostar, och även om det är värt att lägga tiden på att boka biljetter via detta eller något annat företag.

Info om You Travel
You Travel är en onlineplattform som grundades och lanserades online under 2018. Själva plattformen är skapad av olika guider och andra reseexperter och är gjord för att vem som helst ska kunna ansluta sig till tjänsten och hitta rundturer som hen sedan kan delta i. I dagsläget finns det cirka 14 tusen olika resor som är verifierade och bokbara inne via hemsidan.

Det som You Travel erbjuder
Vilken resenär som helst kan gå in på företagets hemsida och sedan hitta en rundtur som hen vill åka med på. I själva bokningen så ska hen fylla i hur många det är som ska ut och resa och även är de skulle vilja åka. Efter det kan resenären i fråga kostnadsfritt kontakta olika guider och ställa sina frågor om valfri resa. 

De olika turerna är uppbyggda på olika sätt men innan en beställning genomför kan kunderna i fråga kontrollera hur svår själva turen skulle vara, hur många som kommer att delta, samt vilket språk och vilken ålder det handlar om när det kommer till de andra deltagarna. 

Hur kan kunderna kontakta You Travel?
Är det så att någon undrar över något så har de möjligheten att nå företagets kundtjänst via e-post eller via chatten inne på hemsidan. Men innan man kontaktar kundtjänsten är det möjligt att läsa all info och tips som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

Har du någon erfarenhet av företaget You Travel? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om själva tjänsten som de erbjuder och även annat som du kanske vill dela med dig av. 


Semestertips i Italien.