TUI Villas

Alla recensioner

TUI Villas

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Club Med

Club Med

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Logo Risskov

Risskov

2 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

TUI Villas

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa tycker om att göra det under flera gånger per år men kanske under kortare perioder, medans andra tycker om att åka på en långresa en gång i året. Men oberoende vart eller hur man vill resa så måste man hitta någonstans att hitta sin resa. En sak man kan göra, så man även gjorde förr är att vara i kontakt med en resebyrå och sedan boka en resa via dem. Men om man inte vill så behöver man inte göra så nuförtiden. Nu kan man sitta hemma bekvämt i soffan eller sängen och boka en resa med antingen mobile, surfplattan eller datorn. Det finns många olika företag som erbjuder olika sorters resor, med olika förmåner och tillbehör. Men ett företag som erbjuder villor till uthyrning är TUI Villas. 

Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor. Frågor som tex: är produkterna värda sitt pris? Är kvaliteten bra på produkterna och hur är det med alla försäkringar och garantier som företaget erbjuder. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av ett speciellt företag. 

Mer information om TUI Villas
Företaget är en del av den kända resebyrån TUI och är den internationella semesterhusportalen som erbjuder sina kunder mer än 300 000 olika semesterhus och lägenheter att hyra. TUI Villas erbjuder resor till många olika platser världen runt samt att de erbjuder sina resenärer digitala guider. 

Vad erbjuder TUI Villas sina kunder?
När man går in på företagets hemsida kan man påbörja sin semesterbokning. I bokningen ska man välja vart och när man skulle vilja åka, hur många personer som ska ut och resa samt att man kan fylla i hur man önskar att bo. Om man har svårt att komma på vart man skulle vilja resa så kan man kolla vilka som är de populäraste platserna att åka till för att få inspiration. Om det skulle vara så att man själv äger ett hus eller en lägenhet som man kan tänka sig hyra ut så kan man kontakta företaget TUI Villas och meddela det till dem. Då kommer man att få registrera sig som en uthyrare, vilket är helt gratis. 

TUI Villas har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos TUI Villas?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det antingen genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan eller så kan man ringa dem. skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av TUI Villas? Om ja, skriv då gärna en egen recension


TUI Villas.