Trusted Housesitters

Alla recensioner

Trusted Housesitters

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DFDS

DFDS

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Sunweb Ski

Sunweb Ski

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Trusted Housesitters

Är du orolig för säkerheten av ditt hus eller bekvämligheten för dina husdjur när du är på semester eller är borta en helg? Föredrar du att en djurälskare bor i huset medan du är borta och ser efter både hem och husdjur? Letar du kanske efter ett boende, till ett lågt pris eller utbyte mot en tjänst och älskar djur? Trusted Housesitters kombinerar dessa två situationer för att matcha semesterfirare med en husvakt och resenärer eller korttidsanställda med en plats att bo på och en fyrbent vän.

Låter detta intressant? Ett mysigt äventyr som du skulle kunna tänka dig vara med på? Eller en lösning du har länge letat efter? Läs vad andra tycker innan du använder sig av tjänsten och se om Trusted Housesitters är för dig.

Om Trusted Housesitters
Trusted Housesitters öppnade upp sina portar 2010 och är ett onlineföretag som kopplar samman hus- och djurägare som är obekväma med att lämna sitt hem tomt medan de är borta, eller som inte vill lämna sina husdjur i en dyr och opersonlig kennel, med housesitters som är letar efter ett billigt ställe att bo på medan de njuter av djurens sällskap. Detta hjälper båda parter eftersom ägarna kan koppla av och njuta av sin semester med vetskapen om att deras husdjur är säkra och de sparar pengar genom att inte behöva anställa en husdjursvakt eller hyra en kennel. Housesitters har då rätt till gratis logi under perioder från en helg till ett år. Innan några transaktioner kan äga rum måste båda parter uppvisa legitimation.

Vilka tjänster erbjuder Trusted Housesitters?
Trusted Housesitters hemsida är idealiskt utformad för att göra den enkel för dig att använda, oavsett om du är husvakt eller fastighetsägare. Om du äger ett hem, skriv helt enkelt in din adress, och om du är barnvakt, skriv helt enkelt in var du vill bo och barnvakta husdjur. Du kommer att kunna se de tillgängliga husen och husvaktarna i den region du har valt. För att se ytterligare information eller detaljer måste du först registrera dig, vilket kostar från 129 dollar per år om du vill antingen hitta en husvakt eller vara en husvakt. Vill du ha rätt till båda rollerna, kostar det från 189 dollar per år.

Kom i kontakt med Trusted Housesitters
Har du frågor angående hur tjänsterna fungerar, hur du söker efter en husvakt eller blir en husvakt, kan du alltid ringa svenska Trusted Housesitters på 010 1388 551 eller skicka in ett meddelande genom att fylla i formuläret på hemsidan.

Recensera Trusted Housesitters
Har du erfarenhet av Trusted Housesitters på något sätt? Hur enkelt och bekvämt var det att hitta en husvakt? Fick du intrycket av att dina husdjur var väl omhändertagna eller gave husvakten dig anledning till att oroa dig? Om du har varit husvakt, hur var det att bo i en främlings hus tillsammans med deras husdjur? Dela gärna med dig av hela upplevelsen genom att skriva en utförlig recension. En recension kan hjälpa hundratals människor runt om i landet - och världen!