TAP

Alla recensioner

TAP

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Emirates

Emirates

0 recensioner

Flyg bättre – Recension om EmiratesOm företaget Emirates 1985 börjar hela historien om Emirates, då inleddes verksamhet...

Logo Skytours

Skytours

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många är intresserade av. Vissa personer tycker om att säga upp sig från jobbet...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

TAP

Vad ska man tänka på då man ska ut och resa? Så klart måste man tänka på det självklara vilket är resmålet. Man kan ta sig tiden att göra sin research och verkligen ta reda på vart man skulle vilja åka. Man kan söka upp information om olika områden och var det kanske skulle vara bäst att bo. Men det finns även annat som man kan tänka på som till exempel på hur man ska ta sig dit till det resmålet som man vill till. När det kommer till att boka flygbiljett så finns det väldigt många olika företag och hemsida och som erbjuder just flygbiljetter. Vissa är billigare än andra, och det beror ofta på att vissa erbjuder resor med flera mellanlandningar. TAP är ett företag som online erbjuder flygresor. 
 
Hur fungerar onlinetjänsten som TAP erbjuder? Om det skulle dyka upp en situation där man i sista sekunden måste ställa in sin resa, vad ska man göra då? Är priserna billiga som företaget erbjuder eller kommer jag att hitta en billigare resa någon annanstans? Ta reda på det och mycket mer genom att läsa recensioner hos oss. 

Mer om själva företaget TAP
TAP är ett företag som funnits på marknaden under flera års tid och de erbjuder en tjänst där resenärer har möjligheten att via deras hemsida boka flygresor till olika länder i världen. De har även lanserat en egen TAP app som kan laddas ner i mobilen eller plattan för att där via boka resor och hålla koll på sina egna resor. 

Vad är det som TAP erbjuder sina kunder?
Inne på företagets hemsida och via deras tjänst är det möjligt att boka flygresor och även läsa information hur det är att flyga med TAP. När det kommer till betalningarna för flygresorna så kan kunderna välja mellan att betala med bank- eller kreditkort, eller via PayPal. Det är även möjligt för kunder att skapa ett konto via TAP och då kan de tex spara en bokning i 48 timmar ifall de är osäkra på resan, de har även möjligheten att skjuta upp sin resa samt avboka en resa som redan är inplanerad. 

TAP erbjuder sina kunder att nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta TAP?
Skule det uppstå några frågor eller funderingar så kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom all info och alla tips som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

Har du någon erfarenhet av att flyga med företaget TAP? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om att flyga vi dem, och om du kommer att igen boka en resa via dem eller inte. Berätta även varför. 


Tips inför flygresan.