OmdömesStalle

  Recensioner Skytours

  Att resa är något som väldigt många är intresserade av. Vissa personer tycker om att säga upp sig från jobbet för att fara ut på en riktigt långresa i Asien eller Australien, medans andra tycker om att ta familjen med sig ut på en solsemester en gång om året. Det finns många olika sätt att flyga på, man kan åka på bilsemester, åka tåg runt om i hela Europa eller så kan man ta flyget någonstans till varmare breddgrader. Om man vill resa eller boka en flygbiljett förr i tiden var man tvungen att ringa eller besöka ett resebolag för att sedan boka sin resa. Som så mycket annat nuförtiden kan man även boka resor på internet. I Sverige och i världen finns det väldigt många olika flygbolag som säljer flygbiljetter i alla dess olika klasser, och en av dessa hemsidor är Sky-Tours.

  Mer information om Sky-Tours

  Sky-Tours är en hemsida och ett företag som drivs av företaget Big Sky Group. Företagets huvudkontor ligger i Andorra och själva verksamheten fungerar som en mindre resebyrå. Sky-Tours ville från början inte bli en otroligt stor resebyrå eftersom de tycker att de stora online företagen som fungerar som en resebyrå är inflexibla, opersonliga och långsamma. De personer som jobbar på företaget Sky-Tours har själva över 40 års erfarenhet inom resebyråverksamheten.

  Så säkert är det att flyga.

  Vad kan man hitta hos Sky-Tours

  Om man vill boka en flygresa via detta företag ska man börja med att gå in på företagets hemsida. Där kan man välja varifrån man skulle vilja åka och vart, vilket datum resan kommer att ske och även hur många personer som kommer att resa. Om man vill så erbjuder även företaget tjänsten att lägga till en hyrbil då man bokar sin flygresa. På hemsidan kan man läsa information om tex avbeställningsskydd, status på egen bokning, flygbolagets regler och bestämmelser mm.

  När man beställer sin flygresa går det inte att betala senare, hela beloppet måste betalas samtidigt som beställningen sker. Betalningsmetoder som man kan välja mellan på företagets hemsida är olika kreditkort som tex Mastercard, Visa etc eller American Express. Företaget erbjuder även ett avbeställningsskydd, och den kommer att skydda dig om det sker något oväntat på resan som tex sjukdom, skada eller någon katastrof.

  Hur kan man nå Sky-Tours?

  Detta företag har en kundbetjäning som pratar fler än bara några språk. Kundtjänsten kan man nå på över 30 olika språk hela världen. Om man har några frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via telefon (+376 815 3012) eller via e-post (support@sky-tours.com. Innan man kontaktar företaget och ställer sin fråga kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information som finns där, eftersom chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där.

  Har du bokat en resa eller ett flyg med Sky-Tours? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. Det är alltid bra att dela med sig av sin erfarenhet och åsikter.

  Skytours
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Skytours

  Din recension

  FAQ

  Är Skytours ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Skytours. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Skytours?

  Skytours är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Flygbiljetter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skytours gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.