Scandic

Alla recensioner

Scandic

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Trainline
Trainline
0 recensioner

Nästan varje dag förflyttar vi oss från vårt hem, det kan vara för att vi far till butiken, till jobbet, till släkt...

Logo Skyscanner
Skyscanner
0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Radisson Hotels
Radisson Hotels
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa tycker om att åka till en större stad och stann...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Scandic

Ofta man hamna i en situation då man ska ta in på ett hotell. Det kan kanske vara för att man befinner sig utomlands på semester, men man kanske även ibland besöker en  ny stad och bestämmer sig för att ta in på hotell. Hotell är något som troligtvis alltid kommer att finnas kvar, vilket innebär att hotellkedjor även finns. Scandic är en kedja som många troligtvis stött på. 

Varför ska jag ta in på ett Scandic hotell, istället för alla andra hotell som finns där ute? Finns det någon typ av poängsystem om jag allt som oftast väljer att ta in på Scandic hotell? Vi har valt att samla recensioner från personer som redan har någon erfarenhet av Scandic. 

Mer om Scandic
Scandic är en hotellkedja som är verksamma i Norden och i dagsläget har de cirka 280 hotell i 6 olika länder. Under 2019 hade företaget Scandic en omsättning på 19 miljarder kronor. I dagsläget har Scandic cirka 58 000 hotellrum i dessa 6 länder, och företaget strävar hela tiden efter att utöka sin verksamhet. I hotellen som Scandic har så finns det inte bara rum utan de har även olika restauranger samt konferensmöjligheter. Scandic har även valt att tänka på miljön och hållbarheten och de var de som kom med idéen att “häng upp handduken” som idag används idag i hotellbranschen. 

Scandic Friends är något som Scandic har tagit fram vilket är ett lojalitetsprogram som kunder kostnadsfritt kan gå med i. Detta är ett poängsystem där kunderna samlar in poäng då de tar in på ett Scandichotell och dessa poäng kan kunden sedan handla för vid ett senare tillfälle. Dessa poäng kan sedan tex användas i restaurangen eller baren på Scandic hotell, men resenärerna kan även få rabatter nästa gång de tar in på ett av Scandics hotell. 

Det som Scandic erbjuder
Ett rum på ett Scandic hotell kan bokas direkt via deras hemsida. Förutom att Scandic i sitt sortiment har helt vanliga hotellrum så har de även erbjudanden för studerande där de kan hyra ett studentrum där det ingår både städning och frukost för en månadskostnad, men de har även erbjudanden för personer som ska åka ut på någon roadtrip där de har möjligheten att boka upp till 5 hotell på en gång. Scandic har en kundtjänst som kan nås antingen via telefon eller mejl. Men innan en kund väljer att kontakta företaget så finns det en “faq” inne på företagets hemsida där de oftast ställda frågorna redan finns besvarade. 

Tankar och åsikter om Scandic
Har du valt att ta in på ett Scandic hotell vid något tillfälle, eller är du kanske till och med medlem hos dem? Om du har någon typ av erfarenhet av företaget i fråga tycker jag att du skulle kunna berätta vad du tyckte om rummen som de erbjuder, om bokningarna är smidiga att göra och annat som du kanske känner att du skulle vilja berätta för oss. 


Video från företaget Scandic.