OmdömesStalle

  Recensioner RFPMaker

  Att resa

  är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en veckas tid. Medans andra gör kortare resor fler gånger per år i samband med tex jobbet. men oberoende vart eller hur man väljer att resa så måste man hitta en plats att bo på under tiden då man är borta, det första valet man oftast så tänker på är att bo på hotell. Det finns många olika företag som erbjuder olika hotell och boenden, och man kan antingen boka ett hotell genom att ringa företaget eller så kan man boka boendet smidigt via företagets hemsida. RFPMaker är ett företag som erbjuder sina kunder rabatter på olika hotellrum.

  Är rummen fräscha och snygga om man bokar via RFPMaker? Kommer man att bli nöjd med kundtjänsten om man kontaktar företaget och hur är det med att göra returer om man vill göra det? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om hemsidan RFPMaker

  RFPMaker är ett företag och en hemsida som lanserades och grundades för att företagets kunder ska hitta billigare hotellpriser till flera länder runt om i flera länder i världen. Företaget lanserades och grundades i Danmark och det har funnits under några års tid. Företaget finns med på flera olika sociala medier där man kan följa dem för att få tips och idéer på olika hotell och erbjudanden samt att man har möjligheten att kontakta dem via tex Facebook.

  Vad erbjuder RFPMaker sina kunder?

  Om man väljer att skapa ett konto på företagets hemsida så kommer man att kunna få upp till 30 % rabatt på olika hotell och boenden. Man måste vara medlem på hemsidan för att kunna få sina erbjudanden och det kommer att kosta en fast summa att skapa sitt konto vilket är 19,19€. Men det fungerar inte som en prenumeration vilket betyder att man endast behöver betala denna summa en gång och sedan ha tillgång till sitt konto för evigt. När man har ett konto hos företaget så kommer man ändå att boka sina hotellrum via andra hemsidor och sedan kommer man att få pengarna tillbaka från just RFPMaker.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos RFPMaker?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företaget genom att antingen skicka e-post till dem, fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan eller så kan man ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att få hjälp med sitt ärende.

  Har du bokat en resa via RFPMaker? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips på hotell man kan bo på.

  Hotell Transylvanien 3: En monstersemester | Trailer 1 | Sony Pictures International

  RFPMaker
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om RFPMaker

  Din recension

  FAQ

  Är RFPMaker ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om RFPMaker. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder RFPMaker?

  RFPMaker är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RFPMaker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.