OmdömesStalle

  Recensioner Radisson Hotels

  Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa tycker om att åka till en större stad och stanna där under en helg för att shoppa, medans andra tycker om att resa till Asien och spendera flera månaders tid där. Oberoende hur man tycker om att resa och hur man gillar att bo så är hotell en av de saker som de flesta personer väljer att bo på. I Sverige och i världen finns det hur många hotell som helst, av dem är vissa helt enskilda hotell medans andra hör till en större kedja som är känd hela världen runt. En hotellkedja som de flesta känner till och som även finns i väldigt många länder världen runt är Radisson Hotels.

  Mer information om hotellkedjan Radisson Hotels

  Det hela började med den franske upptäcktsresanden Pierre Esprit Radisson som under 1909 öppnade det helt första Radisson hotellet i Minneapolis. Det var även han som namngav hotellkedjan. Från och med hotellkedjans start fortsatte de att växa och idag har Radisson Hotels cirka 400 hotell, med cirka 100 000 rum i allt som allt 65 olika länder. Radisson Hotels är idag en av de ledande hotellkedjorna världen runt i de allra flesta länderna.

  Radisson Hotels.

  Vad erbjuder Radisson Hotels sina kunder?

  Vill man boka ett hotellrum via Radisson Hotels ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan väja ett resmål. Efter det gäller det att välja när man vill checka in samt checka ut och även hur många personer som kommer att stanna på hotellet. Man kan även filtrera för att endast se hotell med de lägsta möjliga priserna. Hos Radisson Hotels kan man även köpa presentkort som man sedan kan ge bort. Presentkorten går sedan att lösas in antingen via företagets hemsida eller i något av de många Radisson hotellen världen över. När man går in på företagets hemsida kan man boka en resa genast om man vill, men man kan även se vilka specialerbjudanden som är aktuella för tillfället. Samt att man kan gratis bli medlem hos Radisson Hotels, om man väljer att bli medlem kommer man att kunna ta del av olika förmåner, tjänster och andra privilegier som andra kunder inte kan.

  Hur kan man komma i kontakt med Radisson Hotels?

  Om man har några frågor och skulle vilja komma i kontakt med Radisson Hotels kundtjänst kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan gå in på fliken ”frågor och svar”, chansen är stor att man kommer att få sin fråga besvarad där. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man antingen göra det via telefon (+46 8 50537246) eller så kan man kontakta kundtjänsten online genom att fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan.

  Har du någon erfarenhet av att bo på ett Radisson hotell? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.

  Radisson Hotels
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Radisson Hotels

  Din recension

  FAQ

  Är Radisson Hotels ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Radisson Hotels. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Radisson Hotels?

  Radisson Hotels är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Stadsresor. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Radisson Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.