Priceline

Alla recensioner

Priceline

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Risskov
Risskov
1 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo DFDS
DFDS
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Priceline

Att resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. Priceline är en hemsida där det är möjligt att boka hotell, flyg, hyrbilar samt hela paket där allting ingår. 
 
Hur fungerar onlinetjänsten som Priceline erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning eller flygresor via Priceline? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer om företaget Priceline 
Under 1997 grundades och lanserades företaget efter att grundarna till företaget fick informationen om att många flygbolag då valde att flyga med endast två tredjedelar fyllda plan. De var cirka 10 personer som började med företaget i Connecticut. Sedan företagets start har de sålt cirka 100 miljoner flygbiljetter och varje månad säljer de ungefär 2.5 miljoner hotellrum. Priceline har även lanserat en app där det går via mobilen eller plattan att boka biljetter och resor. 

Det som Priceline erbjuder sina kunder
Inne via företagets hemsida är det möjligt att boka flygbiljetter, och i varje bokning är det möjligt att även lägga till antingen hotellrum/övernattning eller en hyrbil. Det är även möjligt att endast boka en hyrbil eller ett hotellrum. Det är möjligt att avboka resor som redan är bekräftade och för att göra det ska resenären börja med att logga in på hemsidan och sedan söka upp sin resa. 

Är det så att någon privatperson/företag råkar vara hotellägare så kan hen eller dem kontakta Priceline för att sedan göra ett samarbete som gör det möjligt att boka resor till just det hotellet via Priceline. 

Hur kan kunderna kontakta Priceline?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.
 
Har du bokat hotell eller annan övernattning via Priceline? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten. Det är viktigt att vara ärlig i sin recension så att alla får se en rättvis bild av företaget i fråga. 


Restips till sommaren.