OmdömesStalle

  Recensioner Priceline

  Att resa

  är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. Priceline är en hemsida där det är möjligt att boka hotell, flyg, hyrbilar samt hela paket där allting ingår.

  Hur fungerar onlinetjänsten som Priceline erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning eller flygresor via Priceline? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om företaget Priceline

  Under 1997 grundades och lanserades företaget efter att grundarna till företaget fick informationen om att många flygbolag då valde att flyga med endast två tredjedelar fyllda plan. De var cirka 10 personer som började med företaget i Connecticut. Sedan företagets start har de sålt cirka 100 miljoner flygbiljetter och varje månad säljer de ungefär 2.5 miljoner hotellrum. Priceline har även lanserat en app där det går via mobilen eller plattan att boka biljetter och resor.

  Det som Priceline erbjuder sina kunder

  Inne via företagets hemsida är det möjligt att boka flygbiljetter, och i varje bokning är det möjligt att även lägga till antingen hotellrum/övernattning eller en hyrbil. Det är även möjligt att endast boka en hyrbil eller ett hotellrum. Det är möjligt att avboka resor som redan är bekräftade och för att göra det ska resenären börja med att logga in på hemsidan och sedan söka upp sin resa.

  Är det så att någon privatperson/företag råkar vara hotellägare så kan hen eller dem kontakta Priceline för att sedan göra ett samarbete som gör det möjligt att boka resor till just det hotellet via Priceline.

  Hur kan kunderna kontakta Priceline?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du bokat hotell eller annan övernattning via Priceline? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten. Det är viktigt att vara ärlig i sin recension så att alla får se en rättvis bild av företaget i fråga.


  Restips till sommaren.

  "Folk förstår inte hur lite pengar vi har" - Malou Efter tio (TV4)

  Priceline
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Priceline

  Din recension

  FAQ

  Är Priceline ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Priceline. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Priceline?

  Priceline är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Specialresor, Stadsresor, Sol & All-Inclusive. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Priceline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.