Nordic Choice Hotels

Alla recensioner

Nordic Choice Hotels

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Risskov
Risskov
1 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo DFDS
DFDS
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Sunweb Ski
Sunweb Ski
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Nordic Choice Hotels

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en veckas tid. Medans andra gör kortare resor fler gånger per år i samband med tex jobbet. men oberoende vart eller hur man väljer att resa så måste man hitta en plats att bo på under tiden då man är borta, det första valet man oftast så tänker på är att bo på hotell. Det finns många olika företag som erbjuder olika hotell och boenden, och man kan antingen boka ett hotell genom att ringa företaget eller så kan man boka boendet smidigt via företagets hemsida. Ett företag som erbjuder hotell är Nordic Choice Hotels

Är rummen fräscha och snygga om man bokar via Nordic Choice Hotels? Kommer man att bli nöjd med kundtjänsten om man kontaktar företaget och hur är det med att göra returer om man vill göra det? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Nordic Choice Hotels 
Företaget är ett av Nordens största hotellkoncerner och i dagsläget har de över 200 olika hotell samt att de har mer än 17 000 anställda i Norden samt i Baltikum. Företaget är grundat och lanserat under 1990 och varje år har de en omsättning på 4,6 miljarder norska kronor. 

Vad erbjuder Nordic Choice Hotels sina kunder?
Företaget erbjuder sina kunder hotellvistelser i Norge, Finland, Sverige, Danmark samt i Baltikum. Skulle man vilja boka ett boende via dem ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan göra en bokning. I bokningen ska man välja vart man skulle vilja bo, när man ska ut och resa samt hur många personer som ska med i boendet. Om man skulle vilja åka ut och resa men man har ingen aning vart man skulle vilja åka kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan kolla igenom de populäraste destinationerna. När man har en bokning via hemsidan så kan man logga in på sitt konto för att se sin bokning, och även ändra på den om det skulle uppstå några förändringar.  

Nordic Choice Hotels har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. När man börjar prenumerera på nyhetsbrev kan man få upp till 25% rabatt. 

Hur kan man kontakta Nordic Hotels Choice?
Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in där och se om man hittar svaret på sin fråga. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med företaget kan man göra det antingen genom att chatta med dem, skicka meddelande till dem på Facebook eller så kan man ringa dem. 

Har du någon erfarenhet av Nordic Choice Hotels? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Nordic Choice Hotels.