OmdömesStälle

  Recensioner Nettbuss

  Sveriges nöjdaste kunder – Recension om Nettbuss (Vy)

  Om Nettbuss

  Tidigare hette företaget Nettbuss men heter idag Vy buss, det är nordens näst största bussbolag. Verksamheten finns både i Norge och Sverige. Företaget har idag runt 3300 bussar, 7400 medarbetare och omsätter cirka sex miljarder per år. Vy´s historia går så långt bak som 1925 och sedan 60 – talet har antalet resor fyrdubblats. Omkring 10 procent av den summan sker tack vare kollektivtrafik och buss är det som folk åker allra mest då de ska åka kollektivtrafik. Bolaget försöker att erbjuda goda persontransporter så kostnadseffektivt som möjligt, tack vare detta arbetssätt lockar det allt fler människor att åka kollektivtrafik vilket i sin tur minskar samhällets belastning på miljön. Genom att ta bussen till jobbet eller skolan istället för din egen bil minskar den negativa påverkan väldigt mycket på både miljö och hälsa. Vy försöker med sitt arbete fokusera på största samhällsnyttan och verksamheten är ett viktigt verktyg i det hållbara samhället. Hållbarhetsfrågor anser Vy som viktiga affärsfrågor. Bolaget prioriterar säkerhetsarbete för att både medarbetarna och medmänniskorna ska kunna känna sig trygga. Även fast buss är idag en av de säkraste fordon att ta sig fram med kan du ändå som resenär tänka på några saker, och det är: arbeta med förbättringar, följa lagstiftningen och även sätta mål för säkerhetsaspekter.

  Hur en förares dag ser ut på Nettbuss/Vy.

  Ta dig fram tack vare Vy

  På hemsidan kan du snabbt och enkelt kolla tidtabeller på bussarna, kolla in vilka destinationer du kan åka till eller läsa det aktuella om företaget. Du kan också kolla in favoriterna att besöka och läsa vad du ska tänka på innan, under och efter din resa med Vy. Bussbolaget kan erbjuda dig högsta komfort tack vare stora, sköna fåtöljer med gott om benutrymme. Ombord finns det även WiFi och eluttag samt att du kan välja om du vill sitta själv eller med ditt resesällskap. Resorna med bolaget är pålitligt, tryggt och framför allt så erbjuder Vy dig låga priser. Via hemsidan kan du alltid hitta de billigaste biljetterna och vill du resa riktigt billigt kommer Nettbuss Express att passa dig perfekt. Du bidrar till ett mer hållbart samhälle när du väljer att åka buss och Nettbuss är märkta med Naturskyddsföreningens bra miljöval. På hemsidan kan du också kolla in de populäraste destinationerna att åka till. Ska du resa med ett större sällskap och är färre än 50 personer måste ni meddela det minst 3 arbetsdagar innan avfärd och är ni fler än 50 personer måste det meddelas mins 14 arbetsdagar innan avfärd.

  Reklamationer till Vy

  Bolaget vill gärna veta om det ifall du varit missnöjd med någon av deras resor. Vill du göra en reklamation ska du kontakta dem skriftligen via e-post. Tack vare att du gör en reklamation kommer de att kunna de dig om ursäkt och även få möjligheten att förbättra sig. Skulle du vara missnöjd angående hur din reklamation hanterades ska du ta och kontakta allmänna reklamationsnämnden. Har du några övriga frågor som inte gäller en reklamation kan du ringa Vy eller skicka e-post, svarstiden på e-post är 5 arbetsdagar.

  Åker du kollektivt?

  Berätta då dina åsikter och erfarenheter av detta bussbolag.

  Nettbuss
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  7
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  6
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Hög servicenivå!

  De två männen som körde och servade bussen Vy Express från gbg till sthlm 28e juni 2020 kl 15.40-22.10. Ni gjorde resan toppen! Tack!

  Av: Veronika 28-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Oserriös bussbulag

  Mest missnöjd när en förare åker innan avgångstid o hånler mot folk som springer mot bussen. Alternativt dom behagar dyka upp nån timme försent. Skojare . Dyrast o överlägsen sämst

  Av: Robert af Chatillion20-09-2019
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Nettbuss

  Din recension

  FAQ

  Är Nettbuss ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Nettbuss. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 7/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Nettbuss?

  Nettbuss är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resorkategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar, Stadsresor, Gruppresor. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Nettbusss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.