OmdömesStälle

  Recensioner Myholidays

  Att resa

  och att upptäcka världen är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fall kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell och andra övernattningar. Myholidays är en onlinetjänst där det går att boka både flyg och hotell/övernattningar.

  Hur fungerar onlinetjänsten som Myholidays erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar antingen en flygresa eller en övernattning via Myholidays? Vad ska man tänka på om man i sista minuten är tvungen att avboka sin resa? Det är frågor som andra personer kanske svarat på i recensioner.

  Info om tjänsten Myholidays

  Myholidays är ett företag och en onlinetjänst som erbjuder sina kunder möjligheten att online boka både flyg och hotell till olika länder runt om i världen. Företaget Myholidays har funnits och varit verksamma på marknaden sedan 2015 och visa dem har personer möjligheten att boka resor till 32 olika länder runt om i världen. Myholidays fungerar som en tjänst som samlar in olika flygresor och hotell från olika bolag och äger själva inga flygbolag eller hotell. Sedan företagets start har cirka 10 miljoner resenärer bokat sin resa och rest via Myholidays.

  Vad erbjuder Myholidays sina kunder?

  Inne på hemsidan kan resenärer välja om de vill boka antingen hotell eller flygresa, samt att de har möjligheten att boka båda två samtidigt. Kunderna kan välja når de vill åka ut och resa samt hur många personer som ska resa, via Myholidays finns det även möjligheten att boka någon typ av resa som en hel grupp av människor. Kunderna har möjligheten att tre dagar innan sitt eget avfärdsdatumavboka sin resa men då kommer resenären att hamna betala en returkostnad per varje person som i bokningen väljer att avboka sin resa.

  Hur kan kunderna kontakta Myholidays?

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan hen kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om hen hittar svaret på sin fråga redan där. Om kunden känner behovet av att lämna in en reklamation ska hen kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du bokat flyg, hotell eller annan övernattning via Myholidays? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten.


  Tips på hur man kan resa säkert.

  Semestrar

  Myholidays
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Myholidays

  Din recension

  FAQ

  Är Myholidays ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Myholidays. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Myholidays?

  Myholidays är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resorkategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar, Specialresor, Stadsresor, Sol & All-Inclusive, Gruppresor, Flygbiljetter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Myholidayss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.